Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Středulovo podpisové shromáždění nebylo podpořeno autobusy z městeček, jako . Pár zapálených straníků zaniklých stran a několik čumilů nemohlo přinést požadovaný účinek. Na druhou stranu je to jasný vzkaz pro Středulu jaké má šance na prezidenta. ;-)

2 0
možnosti
JP

Účast byla slabá-není to náhodou tím, že tu žádná chudoba není? Více lidí bylo na výlovu Rožumberku nebo Velké pardubické, asi i na hokeji...Prostě to tu pořád žije" .

4 0
možnosti
IS

Nepřiměřeným ziskům "několika jednotlivců" lze efektivně bránit jediným způsobem. Posilováním přirozeného konkurenčního prostředí nejlépe formou omezování byrokracie, dotací a vysokých daní, na druhé straně se snažit o efektivní vymahatelnost práva. Tzv. sociální stát blahobytu pouze mění zásluhovou společnost na nárokovou. Máme stále vyšší zdanění a jako bonus stále vyšší státní dluhy. Pokud budou chtít nějací socialisté, jedno zda nacionální nebo internacionální, i nadále soustavně přerozdělovat soukromý majetek, budou ho muset klasicky znárodnit, nebo-li ukrást. Takhle jednoduché to je.

2 0
možnosti
Foto

Dobrá myšlenka, kdyby fungovala.

0 1
možnosti
LH

Jestli chcete nahradit systém, zkuste to ve volbách. Minule ta vaše strana ani neprošla do sněmovny a demografie je neúprosná.

4 0
možnosti
Foto

Jen ho navádějte! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Středulova kandidatura, kterou mnohý prokoukl, demonstrace proti chudobě? Blbost. Většina opatření se připravuje, tím netvrdím, že jsem na vládu hrdý. Jenže situace je dost kritická a odbory/Středukla nejsou vůbec konstruktivní, ač teď by odbory mohly nasbírat hodně plusových bodů. Jenže kandidatrura je nejspíš nadevše.

8 0
možnosti
JD

Musím jen dodat, že není dobré házet všechny odboráře do jednoho pytle. Někteří nejsou ze Středulova počínání nadšení.

0 1
možnosti
MB

Oceňuji korektnost autora - Perex. Demonstrace nebyla proti vládě - Byla Proti chudobě. Středula, kupodivu nenaskočil na vlnku populismu, pseudo referenda, kolaborace a nacionalismu. Pak určitě, s chabou účastí - dojem komorního smutku zúčastněných. Přivítal jsem kulturní vložku. I Jezinky byly! Vedřely se pod rudými praporci KSČm a oranžové. Kdysi existující strany ČSSD. Nicméně užitky byly.

Osvěžily se - africké národní zvyky. Lepatata, tamní lidový nástroj - Vuvuzela. Tu Strakonický dudák - tu Odborový hudebník. Josef sesbíral nějaké podpisy na svou kandidaturu. Moc jich nebylo. Moudře opravil, zbylí absentující měli směnu. Ti na václavské brigádě - si vydělali 500 Kč. Myslím si, akce hezká a docela zdařilá ... :-)

5 0
možnosti
LH

500 kč to máte potvrzené - nebo je to jako Babiš s Chvilkařema?:-P

1 1
možnosti
JR

J30a72n 90R92á81ž

9. 10. 2022 14:13

Většina "pozvaných" pochopila, že se jednalo o předvolební mítink Středuly a proto s "díky za pozvání" účast odmítli. A vědma Pekarová -Adamová se zase mýlí když tvrdí, že slabá účast na Středulově párty je důkaz, že lidé už nemají žádný důvod proč demonstrovat.

Podle mne důvodů, proč lidé demonstrovat zcela jistě budou, je každým týdnem víc a víc.

5 0
možnosti
MB

Odboráři se ocitají ve své logické pasti. ČR je velice průmyslovou a energeticky náročnou oblastí výroby. V poslední době prošpikována automobilových průmyslem + dodavateli. Přednost, se očekávaně převrací. To se vědělo, netušilo, že tak brzy. Je naprosto nereálné chtít po KTERÉKOLIV vládě, aby to udržela. Jakkoliv bolestné, žel faktické. Samy Odbory brzy zváží. Zda bojovat o další a další navyšování příjmů. Nebo zda rozumně ocení udržení pracovní příležitosti. To je ostatně problematická budoucnost celé ČR. Josef má instinkty dobré - Prchnout, nevyřeší nic :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 390
  • Celková karma 28,33
  • Průměrná čtenost 1008x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik