Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Myslím, že pokud by byla nějaká vláda, ta by se postarala, abychom věděli, co dělat. Například siréna - zalezte do sklepa. Mobilizace. Všech 20 000 vycvičených vojáků si přijde nafasovat samopaly, tanky, RPG a granáty. Když se na ně nedostane, mohou hlídkovat. Taky bych nebojoval. A někam utíkat je fajn, když má člověk narvané bankovní konto, jinak je to bída.

0 0
možnosti
Foto

Jen technická.. Neučili nás, že se mají k epicentru výbuchu směřovat paty a né hlava? Ne, že by to něco měnilo, ale děláte mi v tom vykřičený dům.

3 0
možnosti
VV

Ja tohle uz nejak zapomel, ale porad si snad pamatuju v jakem poradi se natahuje plynova maska a atomkecky.

Ale asi to bude znit uz oprasene co rikal pan riditel Blazek pri tom povinnem skoleni CO mistnim zenam.

Mam vam vysvetlit ze mate padnout do nejbizsiho prikopu a kryt si hlavu. Ale ja vam rikam dobre se divejte, nic takoveho uz v zivote neuvidite.

2 0
možnosti
JD

Já si myslím, že se pro Vás určitě nějaké místo v první linii najde!

Vláda má připravenou mobilní aplikaci, ve které si můžete vybrat z nepřeberného množství postů v armádě.

Je tedy už mnoho těchto postů zamluvených, například celé vrchní velení bylo do hodiny rozebrané. Nyní tedy máme asi 9 milionů generálů.

Ale je hodně volných míst na posty živých štítů!

Jasná vtipná karma!:-)

Vaše blogy o vojně byly velice dobré.R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 391
  • Celková karma 29,59
  • Průměrná čtenost 1020x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik