Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dar řeči měl i Joseph Goebbels, vybral si špatný osud.

1 0
možnosti
Foto

Asi Vám nerozumím. Možná proto, že Váš obrat "pel myšlenkové originality" není Vámi objasněn. Myšlenky mohou být i originálně pitomé. Pak ale co je tím setřeným pelem? Balast, jenž maskuje pitomost, jež se pak obnažena stavat zřejmou i těm méně pozorným? Pak by se ovšem jednalo o cizopasníka, jenž spásá na cizích polích to, co vytváří šálivé clony. Tedy užitečné zvíře druhu, jemuž bychom neměli dát zhynout ni ho zánět na jiné pastviny.

2 2
možnosti
Foto

Vy to nějak komplikujete.

1 0
možnosti
RK

Málokdo snese, když si z něj někdo dělá srandu. A komunisti na to byli hákliví vždy. Dokonce za to zavírali. Dnes už můžou jen bublat

6 4
možnosti
Foto

A co ráčíte být Vy?

5 6
možnosti
Foto

Že zrovna vy se ptáte.

9 6
možnosti
JB

J11i41r18i 72B17o92r

18. 7. 2023 18:52

Kupředu Toníku, kupředu Anno.

5 0
možnosti
MK

Kouzlo nechtěného.

Teď jste autore ukázal sám na sebe. Vy se fakt jenom vezete. Vždyť velkokapitalistům a bankám jste věnoval pouhé dvě věty. Zbytek je omáčka nevalné chuti. Nestydíte se, že svou výdělečnou činnost takhle flinkáte?

Uvědomte si, že spousta blogů uchopila toto téma mnohem úderněji. Aby z vás neudělali nezaměstnaného.

3 1
možnosti
ZK

Já bych, pane Lněničko, na cizopasníka Karla nebyl tak příkrej. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale tomuhle příštipkáři na cizejch tématech a jménech, se podařilo na těchto stránkách vytvořit paralelní skupinu VIP blogerů. O koho se Karel eště neotřel, jakoby tu ani nebyl.

7 0
možnosti
MB

Muj puvodni prispevek neprosel, neb jsem pouzil termin uvedeny autorem blogu, upravena verze snad pohorseni nevyvola:

Nejenom husy, i potrefene otice se obcas ozvou, coz timto cinim - delat si srandu z lidske omezenosti a dalsi osti, donekonecna omilanych dogmat a absenci kritickeho mysleni je mnohdy jediny zpusob, jak na vyse uvedene upozornit. O to lepe, pokud se u toho jeden i zasmeje.

Na zaver bych chtel genderove upresnit svuj parazitismus, sam preferuji oznaceni Stasek - Stary Sedivy Kazdyvico.

1 1
možnosti
JK

Ještě tam chybí "za mrzký peníz", aby to byla Jiřina Švorcová a její proslov k antichartě.

7 1
možnosti
LJ

Nečtu blogy autora, na kterého narážíte. Tentokrát udělám výjimku a podívám se, jak zareaguje.

6 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 29,62
  • Průměrná čtenost 1014x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik