Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P78e36t58r 83B39u17r89i60a40n

12. 7. 2023 15:55

Z toho leporela pomateností, demagogií a vyložených lží, vyjímám:

- evidentně se vám slévají v jedno investiční fondy, kde člověk investuje individuálně a třeba i na svůj důchod, které mohou opravdu zkrachovat a důchodové fondy, které také investují za účelem zhodnocení peněz na důchod, ale za účelem správy těch peněz a jsou pod zvláštní kontrolou ČNB, kdy pracují jen s virtuálními penězi a jejich kroky musí schválit ČNB. Rozdíl je v pořadí účelu: investice- a možná důchod a především důchod-investice.

- možné dohodnuté základny našeho vojenského spojence na našem území označujete za ztrátu svrchovanosti, kdežto válečnou agresi na území cizího státu (Ukrajina) za "musí se nějak dohodnout". Odporné, pravdu. To je jako byste svou vlastní návštěvu na oběd označoval za vetřelce a sousedův vykradený byt za "tak to asi potřeboval, jinak by to nebral".

- pohled premiéra země na kroky jeho vlády označujete za sprostou lež, protože váš pohled je jiný, a pak vypustíte takovouto bombu: Místo jednání o míru, budeme v rusko – ukrajinském konfliktu podporovat další eskalaci války,

Jednání o míru = pro vás automaticky mír ve stylu: Přestaňte střílet, naše lidi už to nebaví. Rus: tak jo, sorry, balíme a jedeme domů. Dál vaše inteligence nesahá.

Kdybyste si ráčil přečíst vyjádření Moskvy, tak její verze "jednání o míru" je toto: okamžité odevzdání těch ukrajinských území, o které si Rusko řekne, odzbrojení ukrajinské armády, odstřižení se od jakékoliv pomoci západu, vojenské i ekonomické a předání kontroly nad Ukrajinou do rukou ruských komisařů (tzv. pozorovatelů).

Neznamená to nic menšího, než okamžitá kapitulace, legalizace ruské agrese, rozpoutání masových čistek na svém území (nezapomeňte, že cílem agrese byla údajná denacifikace, ta musí být oficiálně splněna, jinak by ji nebylo čím odůvodnit), dovyzbrojení ruské armády a následný zábor celé Ukrajiny pod budoucí záminkou. To Moskva říká rovnou.

Tak kdo tady lže?

Vy. A možná z bezbřehé naivity.

Rus nemá partnery, jen porobené

9 2
možnosti
Foto

Ano, ani Amerika nemá partnery jen své zájmy. Houby bude Ukrajincům a potažmo i Evropě platno až konflikt eskaluje a budou po sobě pálit jadernými zbraněmi. Zelenskyj není u mne hrdina, ale člověk, který vede svou zem do záhuby.

1 5
možnosti

Autor by mohl místo stávající vlády navrhnout spořivější, efektivnější a svobodomysllnější alternativu. To by jeho neduživému dilku dodalo potřebnou razanci a zejména světlou perspektivu v podobě světla na konci tunelu. Nejspíš nějakého dotačního.

3 2
možnosti
Foto

Chciválkové prostě nechápou...

3 7
možnosti

Chapou, žádný strach, jen tleskat je zbytečné. Zatleskají vám chcimirove, když už pouziju vaše ptydepe.

10 3
možnosti

Psi štěkají, ale karavana jede dál.

5 5
možnosti
Foto

Bohužel akorát tak do pr...

0 0
možnosti

Ten člověk nejenom hloupě vypadá.

6 3
možnosti
Foto

Inteligentní poznámka ad hominem. Asi nic jiného vymyslet nedokážete.

4 2
možnosti

Dobrý, ač Moravák jako poleno, který Prahu z různých důvodů vůbec nemusí, dávám vám vcelku za pravdu. Jen to datum té Fialovy tiskovky mi zní trošku jako od kartářky. Zkuste s tím něco udělat.

3 0
možnosti

Tak tohle je úplná Česká Rapsodie...

5 1
možnosti

A to všechno vy sám, takhle po nocích? Tolik výmyslů vč té ztráty svrchovanosti kvůli bezpečnostní smlouvě s USA? Viděl jsem pár řetězových mailů, které jakoby svoji skladbou byly sourozenci vašeho aktuálního eposu. Kristepane, ty to vidíš... doufám.

18 3
možnosti
Foto

U podobných hořekujících by mě zajímalo, jako oni sami osobně pociťují ztrátu svrchovanosti, diktát Brusele, cenzuru a pod. Na mé dotazy mi nikdy nikdo neopověděl.

6 3
možnosti

Tak já bych je vzala domů, ale jestli štvou p. Lněničku, bylo by to škoda. Jen ať ho štvou dál. Běžte do háje s takovými řečmi.

Morava je věc .

8 5
možnosti

Proč lžete pane Lněničko?Tohle v baličku není a není to ani v návrzích reformy důchodů(kopie je dole). Jo kdybyste tam měl vedle průběžného i do fondů, tak to dává smysl. Ale pak by to nemělo dopad na Vaši cílovku.....

Dokonce si vláda troufá předkládat výplod chorých hlav za důchodovou reformu. Namísto průběžného systému, na který prý nezbudou peníze, bude prý lepší ukládat si peníze na stáří do soukromých fondů.

Zdroj: https://lnenicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=803999

11 1
možnosti