MK

Chcimír - toť neuvěřitelně odporný tvor, který chce ukončení válečných operací tím, že se Ukrajina vzdá. Chce k tomu přispět především tím, že Ukrajině odepřeme jakoukoliv pomoc a ponecháme napospas přesile.

Následovat bude russká pacifikace Ukrajiny, kterou bude provázet mnohem větší počet obětí než na současné frontě. Zajímajé je, že to chcimírovi vůbec nevadí. Jejich láska k Sovětskému svazu je zkrátka nesmrtelná.

Foto

Jste věštec? Nebo jen, no škoda napsat ten název.

Foto

To je stejně zajímavé co vše lze vyčíst při pohledu do zrcadla.

Foto

J78a20n 34Š72i36k

28. 4. 2024 17:04

Chápu. Nikdo Vám nebude urážet Vašeho bolševického noka. Hezký den

JK

Po přečtení nadpisu, jsem myslel, že jde o životopis. Po přečtení jsem pochopil, že se spíše autor ztotožňuje s bodem tři.

Foto

V čem, prosím, tkví "válečná propaganda médií" a jak se projevuje? Díky.

Foto

Některým jedincům třeba jako jste vy, je zbytečné cokoliv vysvětlovat.

IS

Bolševický nok je standardní popis bolševického noka. Co tam máte dál?

JV

Máte bezva slovní zásobu. Připomíná mi to Cimrmanův absolutní rým : Naše staré hodiny bijí čtyři hodiny

Foto

Po ruské anexi Krymu a „hybridní válce na Donbase Ukrajinský parlament zrušil neutralitu, protože nevedla k bezpečnosti a územní celistvosti Ukrajiny. Podle poslanců Ukrajiny potřebuje země efektivnější záruky své nezávislosti, svrchovanosti, ty bude hledat v EU a v NATO:

PC

V pořádku, nic nedodávejte. Řiďte se tím i nadále.

OF

Tričko se štosem patron něco stálo. To jedna věc. Ale takové tričko, v době kdy národ padá na hubu, si může obléct jen osoba mdlého rozumu ,absolutně odtržená od reality. Bohužel, komunistka měla tentokrát pravdu. I to se stává.

  • Počet článků 389
  • Celková karma 28,78
  • Průměrná čtenost 1011x
Jsem čelní a zatím jediný protagonista Venturismu. Venturismus znamená odvahu, odvážné vyslovení pravdy, ale také riskantní podnik. V ekonomii venture kapitál představuje finanční prostředky sloužící k investování do velmi rychle rostoucích inovativních projektů. Před rokem 1989 jsem založil hnutí „Tupohlaví“, které žádnou měrou přispělo k pádu socialismu. Venturismus a venturisté chtějí tímto odvážným směrem pokračovat...

Seznam rubrik