Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J78a26n 57D41o73u86š80e66k

29. 5. 2021 20:47

To tedy koukám na ty komentáře. Jasně, žiji si ve své bublině ale tvrdých "svědků covidových" jsem zažil tak málo že si je skoro ani nevybavuji. Respektive těch co by obhajovali roušky v lese apod... Zato mraky těch druhých.

0 0
možnosti
MM

M39a40r32e29k 80M42a95c50h

26. 5. 2021 7:30

Jak příznačné... Blog je o tom jak fanatismus škodí, aspoň já to takto četl. Je o tom, jak kvůli tomu aby nemuseli být 10 minut v roušce, jsou lidi schopni neskutečných věcí. Co ale udělá ten co mu chybí argumenty? Vybere si v článku jednu větu, která se autorovi opravdu nevydařila a na ní postaví zdrcující kritiku. Taky nesouhlasim s nošením roušek venku a s dalšími nesmyslnými opatřeními, ale copak mi jde o život nebo o moje svobody (opravdové svobody!) abych kvůli tomu vytvářel čtvrtý odboj...? Moje již zesnulá moudrá babička říkávala:"Lidi kdyby zažili válku a 50ty leta tak by přestali řešit kraviny, jak se deje teď.." A jedinou z nich je nasazení si roušky když jdu nakoupit...

0 0
možnosti

Jenze tady jde spis o princip, nez o tu samotnou kravinu. Kdyz mi date 10Kc, tak vam to vadit nebude, ale kdyz si pro tu desetikacku prijde pulka Prahy, tak uz budete mit problem. Stejny je to z rouskama, zkousime co nam lidi dovoli. Nebudu tvrdit, ze jsou rousky k nicemu, ale mame daleko horsi cisla nez zeme, kde se rousky zas tak moc neresily.

Pak tady mame uzasny covidpas, ktery je podle me dost na hrane s pravidly rovneho pristupu. Nemluve o tom drobnem detailu, ze bezinfekcnost potvrzena covidpasem je pouze formalni ve smyslu nejakeho narizeni, ale ne z medicinskeho hlediska.

1 0
možnosti
PM

Autor je v této situaci, kdy už není koho chránit (kdo neumřel je naočkovaný nebo má prodělaný covid nebo je mladý) výmluvným příkladem toho, jak se boj s nemocí za pomoci takových vyděšenců zvrhl do boje s demokracií, lidskými právy a ústavním systémem.

2 0
možnosti
JS

J50a92n 41S98o85u23č84e68k

26. 5. 2021 6:39

Bez mučení se přiznám, že jsem také tím, koho nazýváte antirouškařem. Fakt nepochopím, ač se o to snažím, nošení roušky nebo respirátoru v lese, při sportování nebo při jízdě v autě, sedí-li v něm samotný orouškovaný řidič. Píšete o sektě či náboženství. Nu, ti zarputilí rouškaři tu sektu připomínají daleko více než ti, kteří chtějí zase normálně dýchat. No nic, přeji Vám šťastný zbytek života ve Vaší hýčkané roušce.

3 0
možnosti
DV

D31o60r42a 65V73e38s35e25l54á

25. 5. 2021 22:54

Čekala jsem satiru, a on to fanatik ;-D

7 0
možnosti
PC

"...Ať už respirátor funguje nebo ne, je jistější si ho nasadit...." (autor blogu)

--------------------------------------------------------------------------

Svatá prostoto! To už rovnou můžete tvrdit, že by si měl člověk nechat preventivně nasadit sádru na všechny končetiny, aby si je náhodou nezlomil!;-D

11 0
možnosti
PC

+ u roušky a respirátoru máte jedinou jistotu:

odpadní svinstvo, které do nich vydechováním vylučujete, pak zpětně zase vdechujete a vaše plíce a všechny vaše orgány hýkají blahem nad deficitem kyslíku, který nutně ke své správné funkci potřebují.:-P

5 1
možnosti

V96o12j63t31a 75Š24e72b22e72k

25. 5. 2021 17:46

Super, ale s dementy to stejně nehne.

1 4
možnosti
RV

Naprosto skvěle jste místním absolventům Vysoké školy života nastavil zrcadlo, však taky jak na vás hned začali jedovatě prskat R^

4 6
možnosti
JM

Přemýšlím, jestli jsem taky anti-rouškař, možná jo. Roušku nenosím proto, že nechodím nikam kde je třeba ji nosit. Venku jsem ji nenosil nikdy, a dovnitř nikam nechodím. Už půl roku dělám nákupy po internetu. A na home office pracuju už přes deset let.

Vlastně před týdnem jsem měl roušku poprvé na sobě, když jsem si šel pro první vakcínu. Půjčil jsem si ji od manželky, jenže potřeboval jsem se podrbat na nose, praskla mi gumička a pak jsem si ji celou frontu musel držet. Koukali na mě trochu divně, ale já jsem flegmatik, mě moc věcí nevytočí. :-)

3 0
možnosti
MH

Honzo, píšeš bludy. A stojíš na opačné straně barikády. Zřejmě nejsi hloupý, tak si dej tu práci, a zjisti si něco o fungování roušek a respirátorů. Budeš překvapen, a možná že ti i docvakne, že nošení jednoho či druhého je k ničemu. A pak můžeš mudrovat o obrýlené intelektálce, jejíž nenasazený respirátor ohrozil tisíce mrtvých.

20 3
možnosti