Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kOBLICH

3. 2. 2012 19:47
Přečetl jsem příspěvek...

... nahlédl do diskuse a potvrdil si, že v Čechách se úspěch skutečně neodpouští...:-/

1 0
možnosti

zsikl

3. 2. 2012 13:29
Pane Litvine, ty cestopisy z Peru....,

(a věřím, že se dočkáme i z dalších destinací) Vám jdou skvěle, ale ta Vaše zřejmě nekonečná "válka" , se žlutým dopravcem, Vám bohužel moc nejde, a v některých chvílích se obrací i proti Vám. Škoda. Jinak přeji hodně zdraví a štěstí!

0 0
možnosti
PPM

Přítelkyně pana ministra

3. 2. 2012 12:22
Zajímavé je to přelévání

Mezi jednotlivými subjekty. Ale marketing děláte navzájem dobře. I negativní reklama je reklama.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

3. 2. 2012 10:36
no

jo když jezdí jen na tratích na kterých se dá vydělat, kdyby jezdil z Vlčí jámy do Zlámané Lhoty, hned by běžel na úřad aby mu dorovnali ztrátu. S panem Jančurou jsem jel jednou a doufám že to nebudu muset opakovat

1 0
možnosti
VH

Stará kára

3. 2. 2012 11:01
Re: no

Jistě. Nikdo nemůže pracovat se ztrátou. On takové návrhy krajům dával.  Jeho požadavky na dotace byly nižší, než požadavek ČD (a  to  j e   p o d s t a t n é).  Ptejte se, proč hejtmani raději vyhodili krajské peníze do ČD.

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

3. 2. 2012 10:17
nemáte ho rád

to je fakt ale když vím že žádná železniční opravna v Čechách či na Slovensku nevezme Jančurovi k opravě ani kolo, že rakušaci se sním už vůbec odmítají bavit a jediný kdo mu byl ochoten vyrábět vagony jsou Rumuni a ti ještě ani nezačali, můžete mít celkem pravdu

1 0
možnosti
VH

Stará kára

3. 2. 2012 10:26
Re: nemáte ho rád

Můžete sdělit zdroj vašich informací?

PS: a/ kolik těch vagonů potřeboval opravit (za těch pár měsíců, kdy podniká v železnišní dopravě)   b/ nevšiml jsem si, že by Jančurovy vlaky byly vyrobeny v Rumunsku - ne které trati jezdí?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

3. 2. 2012 10:17
Jak to vidím já

1. Pan Jančura byl první, kdo začal v odvětví opravdu podnikat. To znamená inovovat postupy. Proto uspěl. Nschpní zaviděli

2. Že získal cash-flow z předplatného?  Proč jste nepoužil předplatné?  Nadáváte např. cestovním kancelářím, že dělají totéž.

3. Proč jste nezačal podnikat v želzniční dopravě. Je to - pravda - těžké, když dominantní dopravce  a/ začne prodávat jízdenky pod cenou a navíc /a zejména/   b/ provádí zakázanou křížovou dotaci. Aniž by si tak flagrantního porušení zákona ÚHOS všiml z vlastní iniciativy (u Jančurových autobusů si pospíšil - i když to pro celkový trh autodopravy bylo méně nebezpečné).  O MD nemluvě (z postupu ČD je evidentní, že dotace jsou neúměrně vysoké!).

4. Měkká ruka při podání je jistě nepříjemná. Ale neopravňuje vás k pomluvám

0 0
možnosti
MS

BingoXX

3. 2. 2012 11:13
Re: Jak to vidím já

Stará káro, vy jste ale velký nevědomec - křížové financování bývávalo, když se ze zisku nákladní dopravy financovala ztráta dopravy osobní. To už ale pár není a vy jen opakujete absolutní Jančurův blábol. Osobní doprava je dotována jako celek, tedy jestliže RJ odebral nějaké miliony na tržbách, tak je bude muset stát dorovnat. Flagrantně jen kecá Jančura a vyto bezmyšlenkovitě opakujete.

0 0
možnosti
LV

Konópek

3. 2. 2012 9:08
Vzhledem

k tomu, že Vám Jančura šlápl několikrát na kuří oko a Vy jste s ním několikrát prohrál beru tento blog pouze jako štěkání hyeny na lva :-P

3 0
možnosti
S

sanntos

3. 2. 2012 8:23
To se to podniká, když to bečící ovce nakonec zase zaplatí.

Pane Litvine. víte proč může pan Jančura v Česku podnikat ?

Protože v Česku existuji takové naivní a bečící ovce, které tady v diskuzi ve své většině bečí na oslavu Jančury v příspěvcích přede mnou. Jako obvykle se seběhli do stáda, seřadili se k ostříhání a až je ostříhají, tak to i za Jančuru zaplatí tak, jak už to zaplatili za Koženého, Krejčíře  a podobné, které  svým podobným bečením oslavovali před časem.

P.S.

A protože většina z těchto diskutujících, tak podobným ovcím, je tak naivní, že ani nejsou schopni pochopit jakým způsobem to zaplatí a nejnaivnější se na to určitě i zeptá, napíšu mu to raději předem.

Za Koženého a Krejčíře to tyto české bečící ovce zaplatili tak, že téměř každý z nich přispěl na nesplacené úvěry těchto kdysi za příklad dávaných podnikatelů, jak na to přispívali už popisovat nebudu, to už je nad schopnost chápání těchto přispívajících.

0 0
možnosti
JG

anfrene

3. 2. 2012 8:30
Re: To se to podniká, když to bečící ovce nakonec zase zaplatí.

vyhraje dnes Sparta nebo Ceske Budejovice?? Kdyz naporosto stoprocente vis, kdo co za koho zaplati;-D;-D

0 0
možnosti
JG

anfrene

3. 2. 2012 7:57
...

je treba poplivat a poskodit konkurenci:-P

2 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

3. 2. 2012 7:20
asi jsem blbej

ale nikde jsem nevyčetl,co vlastně konkrétního na RJ máte - tedy kromě toho,že má zpocenou ruku . Tvrdíte,že podniká na základě pyramidy - tyhle podniky většinou do pár měsíců,nejpozději roka někam zmizí. Jančura tu je už 15 let a zatím nic nesvědčí tomu,že je před bankrotem.

No alepoň jste nám předložil několik moudrých latinských citátů - trochu chabý výsledek - takže Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2968x
Narodil jsem se v Rusku ale žiji v Praze přes třicet let. Moje manželka, partnerka a kamarádka je Šárka Litvínová. Oba jsme vystudovali orientalistiku v Moskevské univerzitě. Máme spolu tři děti. V r.1993 jsme založili cestovní agenturu Asiana, která je známá jako provozovatel prvního portálu v ČR pro internetový (on-line) prodej letenek www.letuska.cz.

Seznam rubrik