Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

22. 10. 2009 19:55
Autore, děláte předčasné závěry.

Některé vaše články se mně vcelku líbily a četl jsem je docela se zaujetím. Zde ovšem s Vámi v mnoha věcech souhlasit nemohu.

VK není jen podivná, výstřední a nevytpytatelná osoba, ale připadá mi navíc, jako někde z povzdálí řízená loutka. Takový "naprogramovaný "panák". Nemám k němu důvěru již od počátku.

Vy si na jeho místě nedovedete představit někoho jiného, ale já a mnoho dalších si tam, na Hradě, dovedeme představit úplně jiné osobnosti.

Dle Vás na "výběr skutečně nemáme", ale skutečnost je jiná. On nám totiž ten výběr "kdosi" už po mnoho let cíleně a účelově znemožňuje a sabotuje. Jako kdyby ten "kdosi" neměl zájem, aby se do vrcholných funkcí, včetně funkce prezidenta, nedostal někdo, kdo tomu "kdosi", respektive "některým vyvoleným", prostě z různých dlvodů nevyhovuje.

Chcete snad tvrdit, že VK je nenahraditelný a v celé ČR by se za těch 20 let nenašla osobnost potřebných kvalit a charakteru, dokonce na vyšší úrovni, než je náš profesor (rychlokvaška) VK ?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

22. 10. 2009 18:08
Jestli

je VK Vaším prezidentem a ztělesňuje všechny Vámi vypsané vlastenecké vlastnosti, tak mým ne! Já totiž od r. 1992 VK nevěřím, a všechny před ním varuji! Dnešek mi dává absolutně za pravdu!!

0 0
možnosti
C

cojanato

22. 10. 2009 19:33
Re: Jestli

R^Nápodobně !:-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 10. 2009 15:05
Censore, co je na mém příspěvku závadné, žes ho smazal ?

Žádného z našich známých Vašků nemusím, ale jen tak pro pořádek.

Ze slov krysodlaka pizmoveho se dá odvodit : nemá žádnou pravomoc, nic neví, o ničem nerozhoduje, je pouze pro okrasu. Takze si zajel do Ruska se podívat po Kremlu, nezávazně pohovorit s Putinem, medvedevem, popít vodky a pojíst kaviáru, pak nasedl do éra a letěl zpět na Ruzyň, kde ho nikdo nepřivítal, ale chleba se solí mu nepodal.  Čím že se to tedy provinil, že má být okamžitě žalován ?   ;-D!!

S kým se může prezident stýkat, je to někde stanoveno ? Může se vůbec s někým stýkat ? Může mít vůbec styk ? ?;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 10. 2009 15:06
Re: Censore, co je na mém příspěvku závadné, žes ho smazal ?

už se tam ten příspěvek vrátil zpět

0 0
možnosti
C

crutov

22. 10. 2009 14:51
Přátelé a aktivity VK. Náhoda?

Alexandr Rebjonok (vysazeným agent KGB /dnes FSB/ v Česku), Jurij Lužkov (nyní starosta Moskvy), Vagit Alekperov (Lukoil, sponzor Klausovy knihy), Karel Köcher (agent KGB, člen prognostické ústavu) atd.

Doporučuji články z RESPEKTU: Klausova mise (vyšlo 8.12.2008) a Klausova tajná schůzka (vyšlo 28.2.2009). Sílící ruský vliv v ČR je reálný, zejména v energetické oblasti (LUKOIL, TVEL, ROSATOM, GAZPROM, Kremlem kontrolované firmy) a Klaus je často přímým aktérem tohoto dění. Pak už ani není důležité se ptát, je-li či byl-li nějakým agentem a jednoduše lze říci, že reálně zvyšuje vliv Ruska na našem území. Toto jsou fakta (znepokojivá), ne žádná konspirační teorie. Zbývá pouze otázka - PROČ TO DĚLÁ?

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 10. 2009 15:08
Re: Přátelé a aktivity VK. Náhoda?

Vy znáte co všechno dělají a v čem mají prsty agenti STB, BIS, FBI, MOSAD, MI 5 .........?  ;-D?

0 0
možnosti
N

no...

22. 10. 2009 11:48
Václav Klaus není...

Děkuji za článek. Způsob zostuzování  hlavy státu mně znepokojuje. Ještě nebyly vyčerpány všechny možnosti a někteří novináři a politici řeší možnost odvolání prezidenta. Tyto praktiky vnímám jako bolševické a je smutné, že s nimi souhlasí hlavně ti, co mají plnou pusu demokracie, nezralosti a neuvědomělosti voličů...

Když čtu pána Hvížďalu, Peheho, Zaorálka je to pořád to samé. Bolševické poštěkávání, chceme všechno hned, přemýšlet o důsledcích není nutné, i ostatní podepsali, nikdo by nám určitě neublíží, naše zájmy nejsou tak důležité, aby ostatní čekali.

Je asi bohužel pravda, že ten narcistický rys osobnosti mu umožňuje tlak zatím vydržet. To ostatní zhodnotí histerie.

0 0
možnosti
KP

krysodlak pizmovy

22. 10. 2009 11:59
Re: Václav Klaus není...

Pokud vase hlava az po ramena vezi v rektu pana "profesora", tak se nedivim, ze nejste schopen vnimat fakta objektivne a jakoukoliv kritiku prezidenta vnimate jako utok na demokracii. Kdybyste byl schopen objektivniho zhodnoceni, pak byste musel dojit k logicky nevyhnutelnemu zaveru, ze principy demokracie se snazi ohybat zejmena pan Klaus. V Cechach ma prezident reprezentativni a formalni funkci, rozhodovaci funkce prislusi parlamentu a senatu, nebot zastupci techto komor jsou primo voleni a maji politickou zodpovednost. VK neni primo voleny a nijak nikomu se nezodpovida. Ze samotnych techto faktu musi byt inteligentnimu cloveka jasne, ze VK jedna proti demokratickeho zrizeni zeme a proti dobrym mravum a plete si demokracii s autokracii. Nemyslim ze takove chovani by se melo tolerovat a jsem pro podani kompetencni zaloby co nejdrive.

0 0
možnosti
K

kenev

22. 10. 2009 11:04
To určitě ne.

Jen aby někoho nenapadlo, že je agentem Sovětského cara.!!!;-D

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

22. 10. 2009 9:32
Poněkud spekulativní

a navíc Klaus  se degraduje sám a Jaklovize mu v tom vydatně pomáhá. Takový člověk neměl být nikdy presidentem, ale to je spíš prohřešek těch co ho volili, včetně komunistů. Ty spekulace jsou pak logickým vyvrcholením nespokojenosti s jeho konáním.

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 10. 2009 15:10
Re: Poněkud spekulativní

Toho prezidenta si zvolila naše pravice. Naše pravice teď tohoto perizenta chce sesadit. !!;-D;-D

0 0
možnosti
R

rojack

22. 10. 2009 9:27
tak si představte

kdyby se při volbě před lety socani nevzbouřili proti Zemanovi a teď tam seděl medvídek Miloš, občas by ho někdo podepřel na letišti jako kdysi soudruha Jelcina......

Až tak výstřední Klaus nebude když po podle průzkumu uvedeného v Lidových novinách podporuje v boji proti Lisabonské smlouvě 65% lidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik