Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lost

2. 11. 2009 10:52
no...

je třeba vědět , co člověk nosí . jakmile má na sobě ,,88,, nebo,, Etnies,, , tak se může dočkat (naivně) zajímavých překvapení .

0 0
možnosti
Z

zachrance_od_mury

2. 11. 2009 10:37
nemohu docela souhlasit

tim ze jste nosil v jiste dobe dziny, dlouhe haro a kozenou bundu jste predpokladam sotva propagoval ty kteri za 2sv vyvrazdili vetsinu zidovske populace v evrope. predpokladam ze to co jste propagoval byla "svoboda" v kapitalistickem strihu proti "svobode" totality proletariatu. takze vase srovnani se alespon podle mne miji ucinkem. mysim helsinsky vybor se spis snazil sdelit myslenku typu "kdyz budes nosit turban a pres hrudnik svazek granatu, mohli by si te splest s talibancem". cili v duchu aktualniho sdeleni "kdyz budes nosit 88cku pres cela zada, mohli by si te splest s nackem". na tom nevidim nic zavadneho. nejedna se o zadne narizeni "nenos tyhle hadry!" ale spis varovani.

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 11. 2009 10:39
Re: nemohu docela souhlasit

Tak to by si Vás měl stát najmout jako obhájce, až nás UMBRO zažaluje u arbitráže či mezinárodního soudu za svévolné maření volného obchodu.

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 11. 2009 10:32
Náš stát má zřejmě na krku málo arbitráží a soudů

.. pro poškozování podnikání soukromých subjektů. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Zmiňované firmy hladce u soudu dokáží, že žádný extermismus nepodporují a že je naopak výzva českého státu poškodila na trhu. Naopak stát bude hodně těžko dokazovat, že lidé co kupují tyto značky jsou extrémisté.

0 0
možnosti
JU

P.J.

2. 11. 2009 10:24
Hmm

Chápu, že pamětníci minulého režimu dnes vidí za každým rohem potenciální totalitu, ale tahle kampaň má smysl. Zvláště pak Značky Thor Stainer a Lonsdale jsou velmi oblíbené a extrémista, který vidí osobu takto oblečenou v ní vidí potenciálního příznivce a řekne si: "To je jeden z nás", čímž si pochopitelně zvedá sebevědomí.

A v minulých letech už jsme mockrát viděli kam to vede, když mají extrémisti moc vysoké sebevědomí...

0 0
možnosti
D

dr_NO_

2. 11. 2009 10:34
Re: Hmm

aha, zvedá si sebevědomí, velmi nebezpečné!

0 0
možnosti
K

K-D

2. 11. 2009 10:02
Náhodná asociace

Za komunistů jsem měl problémek - na výstavě mi výtvarnice použila hnědou barvu. Expert ji označil za fašistickou hněď. Stálo to spoustu vysvětlování - ale přitom výstava byla přírodovědně zaměřená.

0 0
možnosti
I

ivabublan

2. 11. 2009 9:54
Drzte si klobouky...

EU totalita prave zacina!

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

2. 11. 2009 9:31
Je to mnohem horší

Zdaleka nejde jen o značky typu Thor Steinar. V Německu jsou zakázány také skryté symboly, například slova typu aklrnsdaprimo - viz prostředních pět písmen. Číslice 18 a 88 jsou už pověstné. Skutečným cílem těchto snah je znejistit a postupně kriminalizovat celou společnost. Tvůrčí invence George Orwella měla určité limity v podobě tehdejších poznatků vědy, při možnostech současné techniky by Eric Blair zřejmě rovnou spáchal sebevraždu.:-(RvEURv

0 0
možnosti
F

fakta666

2. 11. 2009 9:24
Kdyby jen to...nemocenská nic je normální..je to zákon.

ovšem platit povinné zdravotní se musí...Studenti práv a policieODS - k diplomu stačí CTRL C CTRL V

Klára Mauerová -STUDENTKA speciální pedagogiky VŠ MU Brno doporučuje : dělat pokusy na podmanění našich dětí aby přijali zotročení jako normální a byli neteční a brali jako standard...S pozdravem náhubkový Benda, turbopolicie, turboprávníci...děkujeme naší turbopolicii že nezajistila důkazy a nechala je odnosit tetou Nenci-jak řekl "právník v otázkách Václava Moravce" zákon a morálka nejsou totéž....joo a najděte si něco o RFID mikročipech nebo stačí napsat šelma 666 sledování lidí Pan doktor Rath je slušný člověk, nikdy jsme jej chovat hulvátsky jako ODS neviděli(Langer prostředníček na dámu novináíčku, Kalousek na Ratha, Toplolánek lidem) PS :Nemocenská NIC při povinném placení pojištění je přece zááákon a je to normální !

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik