Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Q

QWERTOP

11. 10. 2010 15:59
Karma!

Co jiného.

0 0
možnosti
K

Kudllanka

10. 10. 2010 15:31
Něco o islámu...

Za tohle by šel legálně žalovat a tak mu zabránit se tu roztahovat:

8-o8-o  http://www.goo.gl/I89G  8-o8-o

0 0
možnosti
DM

Aretta

8. 10. 2010 23:08
...

R^

0 0
možnosti
S

Sigboy

8. 10. 2010 16:42
Muslimove

No v cesku s tim zatim problemy nemame. Ja vsak ziji jiz nejake ten patek ve Vidni a muzu rict, ze ackoliv bydlim v lepsi ctvrti jsem denodenne konfrontovan s "mimoevropskymi" pristehovalci. Co mi vadi jeste vice, ze jsem urady a nekdy i lidmi vtazen do stejneho pytle "pristehovalcu" - pritom ja se citim jako evropan. Nehlede na to, ze viden je od brna vzdalena 136 km a pri projizdeni stale vice zasnu, jak jsou si tato dve mesta podobna. Nechapu, ze pro cecha je tu moznost dostat pracovni povoleni rovnajici se vyhre ve sportce a pritom turku tu pracuji tucty - vidam je kazdy den a rikam si, jak to udelali? Evropsky boj (i ten zapadni evropy proti postkomunistickym statum) mi prijde smesny - misto toho, aby se tu resil nedostatek zamestnancu nalakanim kulturune neodlisnych narodu (cesko, slovensko, polsko etc...) jsou tu diky rodinnym vazbam staticie turku etc...)

Toto samorejme ceka i cesko v pristi par letech - evropa by se mela semknout a bojovat spolecne za svou kulturu ...

0 0
možnosti
H

hromobití02

9. 10. 2010 17:51
Re: Muslimove

Já pevně doufám, že to česko nepotká. Zatím se sem nehrnou a pokud nám je sem začne EU lifrovat podle směrnic a norem, tak opět pevně doufám, že hoši nahoře zakročí. V tomto by totiž měli poslouchat přání lidu a jak to tak pozoruju, tak většina obyvatel naší kotliny si opravdu nepřeje býti obohacena tímto způsobem.

0 0
možnosti
S

Smrť

8. 10. 2010 14:43
Karma

Komisaře v Bruselu pochytat za sedinky a defenestrovat ;-O. EU sjednocená pod vládou těchto mocí opilých byrokratů začíná silně připomínat Orwellovy romány :-(EURv.

0 0
možnosti
MT

mtd

11. 10. 2010 14:16
Re: Karma

Presne. Tohle uz zacina zavanet Ideopolicii. :-(

0 0
možnosti
RWS

Roger Wilco Sr.

8. 10. 2010 13:19
.

Není co dodat, karma jako hrom R^ Jen se opět ptám otázkou, na kterou mi ještě nikdy nikdo neodpověděl: Proč se to děje? Proč tady přestal fungovat pud sebezáchovy? Proč pořád ustupujeme cizímu? Myslel jsem, že  z multikulti ideologie musí mít někdo obrovské zisky. Teď váhám. Že by strach z obětí při obraně našich hodnot? To by bylo špatné, protože jednou nevyhnutelně dojde k občanské válce a těch obětí bude víc. Je to jako by se zanedbala nemoc kvůli  obavě z bolestivých injekcí. Kam ta nemoc pak povede, je jasné. Třeba ke smrti organismu.

0 0
možnosti
DC

Morningstar

8. 10. 2010 14:20
Re: .

já myslím, že jde jako vždycky o peníze a o moc. Vládnoucí vrstvy v muslimských zemích jsou notoricky bohaté. Existuje mezi námi spousta lidí slintající po podílu na moci, kteří se k ní teď nedostanou a protože pro svůj sen udělají cokoliv, polezou klidně do ... i zašátkovaným. Vlastní kulturní dědictví a to v jaké podobě po nich Evropa zůstane, jestli vůbec nějaké podobné hlásky od svého svědomí slyší, rádi je umlčí multikulturními hesly. Bohužel pro nás pro všechny:-/

0 0
možnosti
H

hromobití02

8. 10. 2010 13:07
Multikulturalisté dosáhli mnoha úspěchů

například: solovo solidarita dostalo nový, dříve nemyslitelný význam a to - pokojně se rozdat až do vlastního zdechnutí. Dále máme v Evropě opět rasové a náboženské nepokoje, několinásobně vyšší míru kriminality a v neposlední řadě mnohým naočkovali pocit studu ze sebe sama. To je důsledek toho, když se k moci dostanou zbabělci s permanentně ohnutým hřetem, které nezajímá nic jiného, než poslušné následování nesmyslných vizí, a pokojná cesta ke konečnému cíli a to je - totální rozvrat tradičních hodnot. A pokud si někdo dovolí snad protestovat, je nazván ultranacionalistou, pravicovým extrémistou s kontroverzními názory, rasistou a šovinistou. Ale já neztrácím naději, lidi se začínají probouzet a současný trend se jim přestává zamlouvat. Tak snad ještě nejsme natolik zpohodlnělí, abychom s tím nemohlii nic udělat. P.S. jestli k nám opravdu začnou lifrovat přistěhovalce, nesmíme si to nechat líbit, západ nás bude obviňovat z nedostatku solidarity, ale to už nějak přežijem.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

8. 10. 2010 14:07
Re: Multikulturalisté dosáhli mnoha úspěchů

zbabělci? Kdepáák! To přece dělájí rudočerní komisaři od Žužua úmyslně! Jednou ten socialismus prostě zavedou! Nepovedl se jim se Schickelgruberem, Džugašvillim ani s Benitem tak to by sakra bylo aby zklamal Mohamed! ;-€

0 0
možnosti
VT

Betio

8. 10. 2010 12:23
Autoru karma

R^

0 0
možnosti
C

certik_bertik

8. 10. 2010 10:43
tohle

přece není pravda. Spousta lidí má "neschválené" názory, přesto je nikdo k soudu nežene

0 0
možnosti
M

martin5.3

8. 10. 2010 12:18
Re: tohle

zatím...

0 0
možnosti
JT

killy

8. 10. 2010 10:12
Zcela souhlasím, jen se domnívám, že...

..už je pět minut po dvanácté a nová reconquista se Evropě nepovede.

Jedině nastavit SEČ a dát se do toho hned.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik