Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mira232

21. 9. 2009 8:05
vsichni

obhajovatele rusu a odpurci radaru: odstehujte se do ruska a neotravujte tady vzduch.

0 0
možnosti

mira232

21. 9. 2009 7:57
zlatej bush

v tehle vecech jsou mi nejsympatictejsi stary konzervativni senatori v usa. putin lze jak kdyz tiskne a krade jako straka a kazdej kdo to chce videt tak to vidi, ted davali v televizi o tom chodorkovskim. a na evropskou unii se spolehnout nemuzeme, ty nas pri prvnim problemu hodi pres palubu, skoda ze tu neudelali ten radar.

0 0
možnosti
C

ctenar1970

20. 9. 2009 9:31
Obama by mel takhle delat,s temihle lidmi poradit atd,atd...

Tihle hloupi Amici,bez Cechu neumi delat nic

0 0
možnosti
PV

Kylchap

20. 9. 2009 3:14
Pane autore,

v roce 1945 slo o zahajeni pozemnich operaci RA proti Japonsku. V pripade nedodrzeni dohod by je ani CCCP nedodrzel. Kapirujete?

USA potrebuji Rusko jako spojence proti islamismu. Ceske fnukalky nepotrebuje. Kapirujete?

0 0
možnosti
5

55108311ver3

20. 9. 2009 10:34
Re: Pane autore,

Daladier s Chamberlainem potřebovali Německo jako spojence proti Stalinovi. České fňukálky nepotřebovali.

0 0
možnosti
L

letitevso

20. 9. 2009 0:09
JOJO Rusove maji cas na sve strane na rozdil

od USA ! A oni to take vedi ,  a vedi to i ti Cesi kteri delaji  v CR pro Ruskou politiku . Nemci sami o sobe nejsou pro dnesni Rusy zadna nezdolatelna prekazka  a nejspis ji neni ani ta EU .

0 0
možnosti
L

letitevso

20. 9. 2009 0:03
Bambulo "Vsevede" dyt ten "bushistickej rezim"

byl ten kterej si jako prvni dal cerne do dulezitych mist a umoznil Obamovi jeho zvoleni  , prezto ze on sam oto pred 4 roky podle jeho vyjadreni nestal ! Zda neco Obama vylepsi  se teprve uvidi , a pokud ano tak mu i ja zatleskam !  Ale kdyby mu at uz zjakehokoliv duvodu Republikani a Demokrate neumoznili ty volby vyhrat  , tak by tam byla misto nej Clintonova  !  Ale v "multikulti" USA kde uz mozna ti barevni maji prevahu nad bilejma ,  je prone nejspis lepsi se "maskovat "cernochem"  ! Takto jsou spokojene mensiny , internacionaliste ,   i ti kteri mohou Obamu at uz pravem nebo ne ,  dene kritizovat !  Problem je v tom ze USA ma do Evropy daleko  a ti mistni i jini internacionaliste zni nejspis udelaji neco na zpusob vetsiho  Mexika .  A proto to cosi Cesi dokud meli moznost nezaridili , uz si nejspis nezaridi , protoze normalni  Americane budou mit brzo svych starosti az nad hlavu !

0 0
možnosti
VV

Vševěd

20. 9. 2009 0:15
Re: Bambulo "Vsevede" dyt ten "bushistickej rezim"

To bys mohl říci, že sovětský režim umožnil totéž - položil se na lopatky vlastně bez boje. A u nás tuplem, já pořád tady v diskuzích přece psal, že sametovou revolucí se odstraňují jen režimy,které si zachovaly spoň elementární prvky slušnosti a lidské důstojnosti, oponoval  jsem a oponuji tím těm radikálnějším, co současný režim by chtěli svrhnout revolucí Manchesterovou ;-D Ale ono na ni možná stejně dojde, pokud se současní nadšenci zblblí režimem včas nevzpamatují.

0 0
možnosti
L

letitevso

19. 9. 2009 23:42
HEHEHE ty bambulo "Vsevede" nick si sice porad

menis ,  ale ten rozbujeny rakovinovy  vred   porad s oblibou pouzivas,DA?;-D

0 0
možnosti
VV

Vševěd

19. 9. 2009 23:47
Re: HEHEHE ty bambulo "Vsevede" nick si sice porad

jo

0 0
možnosti
VV

Vševěd

19. 9. 2009 23:12
Aspoň lízátko !

Pravičáci a pravicový tisk musí nějak okecat to, že jim jejich p.řip...os_ ranej USAvlez.do...prd_...elis .mus byl k lejnu ;-(Jednak to chtějí okecat, jednak, když jim Obama sebral hračku, tak si chtějí vymínit jako malej rozmazlenej neposednej spratek aspoň lízátko (už naivně spekulují, že tu budou USA rakety). Kdybyste vy přitroublíci pořádně poslouchali černouškův projev a v Praze a  v Káhiře, tak inteligent, co trochu přemýšlí a umí číst mezi "řádky" pochopil. Obama chce odzbrojovat (může tak však činit v rámci určitých mantinelů kolem něho sršících (zatím) pravičáckých jestřábů a samozřejmě také s ohledem i na bezpečnost USA). Nemůže ze dne na den americkým občanům a už vůbec ne přitroublým Čecháčkům (menšině v triku modré LŮZY) v plné nahotě naservírovat  vše na stůl....

0 0
možnosti
VV

Vševěd

19. 9. 2009 23:13
Re: Aspoň lízátko !

...Chce smlouvu s Rusáky, která má snížit počet raket (dohoda s Rusy o znížení počtů nosičů - což jsou i rakety a hlavice) a omezení protiraketové obrany - náhrada v dohledné době  vypršící  smlouvy START. Jen BLB si maloval "narůžovo" že bude radar a nyní žere tlachy médií, že budou rakety - už si to konečně uvědomte ! Tak jako s Gorbačovem nastal obrat v již  totalitním SSSR, tak nyní nastal obrat v doposud nesnesitelně totalitních USA (jež pro svět začaly být rozbujelým rakovinovým vředem planety Země - imperialistickým válčením počínaje, a zahnívajícím neregulovaným kapitalismem i v ekonomice konče). Lidé bděte, rozbujelé rakovinové metastázy = US ARMY a CIA  rozbujelého rakovinonového vředu planety Země = bušistické USA se již tiše plížily,maskované za svobodu a demokracii k Brdům. Díky  rozumu vetšiny českého národa a Obamova realismu k tomu nedošlo....

0 0
možnosti
W

wrangler

19. 9. 2009 23:05
Už nikdy!

Přišli, když mi bylo 19, odešli, když mi bylo 40. Už nikdy to nechci zažít znovu!!!!!!

0 0
možnosti
K

KocourkovNews

19. 9. 2009 22:53
Dobře ti tak, tupý český lide

máš, co si zasloužíš! :

http://czech-bohemia.blogspot.com/

0 0
možnosti
LR

Ifipuld

19. 9. 2009 23:37
Re: Dobře ti tak, tupý český lide

Bohužel, souhlas,

českému lidu jsou bližší Paroubovy  a Filipovy sociální jistoty nežli svoboda, nezávislost a možnost rozhodovat si sami o sobě. 20 let svobody českému lidu páteř nenarovnalo, sice podle Parouba už zase, podruhé, slaví vítězství nad americkým imperialismem, ale zůstal přihrbený k zemi, protože se tahle historická role stala součástí jeho obvyklého uvažování a on si ten moula lid jinou, důstojnější, ve své přízemnosti představit ani nedokáže. Ale krucinál, co ti Češi, co pod diktátem Moskvy už podruhé žít nechtějí? To si necháme za pomoci všech těch nevědomých, tuppých, lhostejných a podlézavých zase strčit hlavu do ruského chomoutu? Sakra, dělejme něco, ovce přece nejsme!8-o[>-]!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik