Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr Johan

10. 8. 2009 17:40
dobře napsáno

I když se zde spousta anonymních malomyslných přispěvovatelů vyjadřuje jiným způsobem, přikláním se k možnosti volby jiné strany, než jsou modří nebo růžoví. Strana TOP 09 je jedním z potenciálních cílů mého výběru do předčasných voleb.

Ať hodnotí ti plivající jakkoli, pan Schwarzenberg byl různými lidmi z celé Evropy ohodnocen jako nejlepší diplomat na postu ministra zahraničních věcí a jeho chování by si měli leckteří vzít za vzor.

Exministr financí pan Kalousek prosazoval legalizaci sázení po internetu hlavně za účelem zabránění odtoku financí do zahraničních sázkových kanceláří, u kterých se registrovalo (v mé paměti již před rokem 2000) spousta sázejících, kteří se tím sázením na kurzové sázky třebas i živí.

Dnešní min.financí pan Janota se jasně a veřejně vyjádřil, že p.Kalousek je nejlepším ekonomem, pod kterým kdy pracoval a chtěl by, aby zůstal v přechodné vládě jako ekonom a ne politický zástupce. To by ale nesměl růžovej Jirka vetovat.

Takže pliválisti - trochu rozumu prosím

0 0
možnosti

SID09

10. 8. 2009 18:03
Re: dobře napsáno

Taky jste zapomněl zdůraznit pěvecké kvality naší exministrině obrany ! Její kvalifikace této straně určitě prospěje. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Ajetak

10. 8. 2009 11:43
teda uroveň diskuze pomalu jak na novinkách

Koukam, že se sem seběhla "diskutovat" řada známých "firem". Chápu autorův postoj i když TOP 09 asi volit nebudu, ale stát se to přece jen může - i třeba jen proto, aby ostatní politici viděli, že se slušnost vyplácí (tím myslím K. Schwarzenberga, bohužel Kalousek ho trochu neutralizuje), ale spíše by hlavním důvodem (samozřejmě jako u každého aspon trochu přemýšlejícího voliče) asi byla alespoň ta http://www.top09.cz/programova-vychodiska

0 0
možnosti

vodní želva

10. 8. 2009 12:39
Re: teda uroveň diskuze pomalu jak na novinkách

Jenže v tom vašem odkazu není program strany, to jsou spíše volební hesla. Nezlobte se na mě, ale já bych si chtěl přečíst ten program. Tzn., že bych potřeboval znát nástroje, jakými strana chce ty hesla uskutečňovat (na úkor čeho atd.)

0 0
možnosti

sir Humprey

10. 8. 2009 10:30
přesně

R^R^R^[>-]:-)

0 0
možnosti

madqwert

10. 8. 2009 10:33
Re: přesně

program POT 09 i ODS je nejlepsi, i kdyz zadny nemaji ;-D

0 0
možnosti

standa z Ostravy

10. 8. 2009 10:29
Úpřimně vás lituji.

Už pro tu víru v topáky, ačkoliv jste bezvěrec.

Kalouskovi ani za mák nevěřím. Už pro tu obří zakázku v hodnotě 100 miliard (eko. likvid. škod). O tu tam jde určitě, a k tomu ještě spousta jiných věcí.

Správně jste se zmínil o Bursíkovi. Volil jsem pravidelně SZ. Netušil jsem, že je tam protlačen nějaký Bursík. Dnes vím, kdo jej tam podporoval. Tatáž skupina podnikavců podporuje vzniku a prosazení topáků do parlamentu. Tudíž bude to stejný karambol jako s Bursíkem. Jak sdělil v rozhovoru pan Schwarzenberg - budeme usilovat o co největší vliv ve sněmovně. Totéž sliboval i Bursík a předvedl různé kejkle a páky. Zbytek na topácích je jen maska. Za touto stranou stojí i občanské sdružení lípa (pravdoláskaři). Je to skupina podnikatelů a politiků. Je to proklijentská strana, stejně jako jel Kníže obhajovat Bakalu, aby získal Hospodářské noviny od Německé firmy. To učinil jako ministr zahraničí. To je čin proklientelismu, pro který byl využit ministerský post.

0 0
možnosti

vodní želva

10. 8. 2009 10:25
Program TOP 09 mi vyhovuje.

To jsou Vaše slova. Ono už to tady balo napsáno, ale já opravdu nechápu, jak Vám může vyhovovat něco, co neexistuje.

0 0
možnosti

madqwert

10. 8. 2009 11:08
Re: Program TOP 09 mi vyhovuje.

autor ti zde neodpovi, ale muzes mu napsat mejla, na ten mi odpovedel ;-D

0 0
možnosti

romualda

10. 8. 2009 10:19
převlékač kabátu

A víte vůbec, kolik už pan Schwarzenberg vystřídal stran? Je to převlékač kabátu, který u nás v tomto nemá konkurenci. Navíc špatně mluví. A další lidé? Kalousek, který přivedl svou bývalou stranu k volební porážce, v koalicích s ČSSD se vždy choval jako vyděrač, chtěl jít do vlády podporované KSČM, ačkoli před volbami říkal opak, od Topolánka asi za odměnu dostal ministerstvo financí. A dále paní Parkanová - další převlékačka kabátů (ODA - KDU - ....) milovnice radaru, ukázkově neschopná ministryně obrany, schopná přitom dělat cokoli, aniž by tomu rozuměla..opravdu dost důvodů proč tuto stranu nevolit.

0 0
možnosti

SID09

10. 8. 2009 9:32
Vaše úlety

jsou mi celkem ukradený. Volte si koho chete, jenom si pak tady zase na ty vaše favority tady zbytečně nestěžujte.  Kníže už prošel snad všemi stranami, kde mu nabídly žídli. A ti ostatní ? Inu taky nám už dokázali co všechno umí. Děkuji nechci ! !!;-O

0 0
možnosti

S.T.A.L.K.E.R.

10. 8. 2009 9:35
Re: Vaše úlety

R^

Mně nejvíce dostal jeden billboard, kde pod obří tváří jako obvykle intelegentně se tvářícího Fürsta, bylo cosi o tom, že TOP09 je strana tradice a konzervativních hodnot.;-D

Tohle mohou tvrdit britští konzervativci anebo naši lidovci navazující na tradici křesťanských (katolických) stran, ne několikaměsíční slepenec.

0 0
možnosti

10. 8. 2009 9:25
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

brnl

10. 8. 2009 9:25
Proč nebudu volit TOP 09

U téhle strany kde v pozadí stojí jeden z největších hochštaplerů naší politiky Kalúsek, který má kolem sebe tolik hnoje a na hlavě tolik másla že by to ani 2 Topolánkové s Dalíky neunesli, tohle volit to je opravdu zoufalství. Taky je potřeba i vidět to co je zcela evidentní, na tom založení TOP09 se evidentně dohodl Kalúsek s Topolánkem, TOP 09 tady předhodili zcela naivním a prostým voličům kterým se dělá nevolno z Topolánka jako nějakou náhražku a pan bloger jim bohužel na tuhle nechutnou návnadu skočil.

Já bych na druhé straně řekl že KDU - ČSL která se zbavila toho nechutného hochštaplera Kalúska je teď už pro normálního člověka vcelku volitelná. Zlodějské hordy ODS nebo ODS2 Kalúsek to je pro normálního pravicového voliče zcela nevolitelné.

0 0
možnosti

dutina

10. 8. 2009 9:27
Re: Proč nebudu volit TOP 09

Kdo to je Kalúsek?

0 0
možnosti

madqwert

10. 8. 2009 8:57
velice strucne

1. TOP 09 zadny program nema, tudiz ti nemuze vyhovovat ;-D

2. schwarzenberg je jen zasterka pro to, abys zvolil kalouska, parkanovou, sustra, severu, luksu, husaka ;-D

3. TOP 09 neni nova strana... ve evropskych volbach se ukazalo, ze lide chteji zmenu a proto ve velke mire volili male strany - celkem ziskaly cca 25%... na to zareagoval TOPolanek s kalouskem a zalozili TOP 09 - nova strana, stare tvare ;-D

0 0
možnosti

Ccecil

10. 8. 2009 9:02
Re: velice strucne

jenom ukazuješ, jak jsi tupý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik