Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

handour

9. 5. 2009 18:16
Řekla bych, že Hitler

dřímá v každém z nás...:-/.Cizí neštěstí působí na lidi jak opium, stačí se podívat na čumily u vážné dopravní nehody...,umíme nadávat, vyhrožovat, pomlouvat, vztekat se...jedině takové nás ostatní budou brát, ale jakmile vystoupíme z davu, abychom něco pochválili (třeba) budou se nám smát...To je ideální klima pro dalšího zakomplexovaného šílence...Ano,bojím se toho.Moc.

p.s.:Je to skvěle napsanéR^Jen malá technická připomínka, mohl byste tam dát příště větší písmenka?:-)Děkuji a přeji hezký večer.H.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 5. 2009 17:56
dobrý

R^

0 0
možnosti
V

v3_UžHořelaKdyžJsemSiDoNíLehal

8. 5. 2009 7:03
dobrý

rozbor. To, co chybí dnešním médiím je objektivnost.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

8. 5. 2009 1:06
Když jsem klikl

na článek, s hrůzou jsem zjistil, že byl přečten 88krát ;-D

0 0
možnosti
M-F

Muslym - Fenix

7. 5. 2009 23:48
Málokdo toho udělal pro propagaci Adolfa Hitlera a především

jeho metod víc než šéf neonacistické frakce ČSSD David Rath, když tak nadšeně hovořil o Hitlerově řešení hospodářské krize zbrojením a rozpoutáním světové války.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik