Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

machinist

24. 2. 2010 9:53
no nevim, sedim v praci a jsou tu kolem

Nemci, Francouz, Mexican, Jordanec, sem tam Pakistanec nebo Ind, Australan, dvoumetrovy cernoch ze subsaharske Afriky, Holandani, spousta Noru, Rusek, Ukrajinek a je tu fajn. Tak Ty ceska tlusta heterosexualni repo koukni se taky nekdy pres plot sveho hnoje a uvidis mozna more.:-)

0 0
možnosti

Malicekk

24. 2. 2010 10:31
Re: no nevim, sedim v praci a jsou tu kolem

R^

0 0
možnosti

Der stumme Bobesch

24. 2. 2010 9:35
0 0
možnosti

killy

24. 2. 2010 9:25
Trošku bych vás opravil:

"multikulturalismus je největším a nejtragičtějším omylem" této doby.

Otázka se naskýtá: Proč se tahle zhovadilost neobjevila už někdy dříve v lidských dějinách ?

Odpověď : Protože je to proti živočišné přirozenosti !

Smečka lvů taky ve svém teritoriu nesnáší příbuzný druh, o nějakým póvlu nemluvě !

0 0
možnosti

pgjed

24. 2. 2010 9:15
Největší problém současné západní civilizace

Velmi ubohé historické, kulturní a politologické (ne)vzdělání většiny populace v západních demokraciích. Nepochopení zásadního významu židokřesťanského základu západní civilizace. Falešný prázný liberalizmus a povrchní ateizmus. To vše jsou příčiny, toho, proč přestáváme být u sebe doma doma, a proč z nás především  islámští přistěhovalci, kteří si daleko více váží své vlastní kultury i náboženství, dělají cizince ve vlastním domě. Pokud si to neuvědomí politické špičky EU, ale i jednotlivých státních reprezentací a nezačnou, místo prázdných řečí o bezobsažném a zhoubném multikulturalizmu, prosazovat uvědomění si podstaty židokřesťanského základu západní civilizace, a jejího znovuupevnění, Nemáme šanci na přežití. Naši vnuci budou  méněcení vazalové evropských sultánů.

0 0
možnosti

Dr No

24. 2. 2010 10:22
Re: Největší problém současné západní civilizace

Žádné uvědomění nám nepomůže. Islám není uvědomění, to je železná disciplína. Jediné, co by snad ještě mohlo pomoct, by bylo aby se přestalo lhát, že Islám je nějaké náboženství a přiznalo, že je to ideologie, která splňuje všechny podmínky k tomu, aby byla postavena ve všech evropských zemích mimo zákon. A tvrdě všechny viditelné projevy příslušnosti k Islámu postihovat. Muslimové údajně nesmějí žít v zemi, kde jim není umožněno vykonávat ty jejich "náboženské" rituály. Jenže v tom ulhaném a pokryteckém "náboženství" by si nejspíš stejně našli nějaké zdůvodnění, že to v Evropě do doby, než bude jejich, neplatí.

0 0
možnosti

Dr No

24. 2. 2010 9:07
Stamilony "věřících" muslimů

dodržují spousty absurdních a nesmyslných nařízení a zákazů, která po nich vyžaduje Islám, v naivní víře, že tím plní přání Alláha. Netuší, že jenom absolvují výcvik ve slepé poslušnosti, který z nich má udělat disciplinované vojáky v boji za ovládnutí světa. Tento dril se mnohokrát v historii osvědčil, když muslimské hordy dobývaly jiné země. Obávám se, že to bude fungovat i v současnosti. Zvlášť, když k dobytí Evropy nebudou ani potřebovat zbraně - stačí se jen usilovně množit a pak jen v pravou chvíli vhodit do volební urny ten správný hlasovací lístek ....

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

24. 2. 2010 8:21
Už je pozdě

jsou tady a je jich moc. A budou už jen přibývat, otázkou je jen jak moc rychle. ;-(

0 0
možnosti

[eT]

24. 2. 2010 8:21
Vyberte si. Co bude v Evropě dřív?

Sociální bouře x  Občanská válka :-/

0 0
možnosti

marav

24. 2. 2010 8:20
mám obavu, jestli už není pozdě

http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik