Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kdojsem

26. 3. 2010 15:01
Zásadně s váma nesouhlasím,

že to byla na Topolánka past a také, že Paroubka démonizujete. Nepřipadám si nějak méněcený a nebo jako lůza, cítím se být s rodinou dobře zajištěný ve střední vrstvě a přitom bezpečně cítím, že jestli mě někdo v parlamentě nejvíce zastupuje, tak je to on Paroubek. Je to až tak, že mu při této příležitosti upřimně děkuji, že se těm zlodějům a lhářům umí za nás stejně smýšlející fundovaně a srdnatě postavit.

0 0
možnosti
A

aljavC

26. 3. 2010 15:12
Re: Zásadně s váma nesouhlasím,

poku je pravda co o sobě píšeš, tak Tebe Paroubek 100% nezastupuje, vysvětlovat 100* vysvětlené fakt nebudu. Paroubka nautor popsal dokonale, a to že to nevidiš je jen problém tvé slepoty

ODS možná kradla, ale v tom si z KSČSSD nemají co vyčítat. Spíše naopak, když srovnám kauzy jako Opencard a pod. a proti tomu postavím Pandury, Gripeny, pozemky z pozemkového fondu, akcie S.Grosse .... !

sám si to porovnejte!

PS: ODS nevolím a Topolánka mě líto není, i když by odejit za něco co neudělal

0 0
možnosti
IV

Hell2

26. 3. 2010 14:45
Jediné, v čem s Vámi souhlasím, je toto:

"...nikdy bych nad ní nenadřadil partaj, která je vedena sebestředným, samolibým a osobní kariéře plně oddaným člověkem, který je ochoten slíbit cokoli, ať to stojí, co to stojí a který je ochoten se spojit s kýmkoli, kdo bude jeho osobní nároky respektovat. Jiří Paroubek je neštěstím pro tuto zemi. Svojí povahou, ambicemi, i nespornými politickými schopnostmi, které dokáží tak věrohodně a účinně rozkmitat ty typicky české strunky obyčejných lidí, se stal největším národním nebezpečím za posledních dvacet let. "

Svatá pravda

0 0
možnosti
K

kdojsem

26. 3. 2010 15:20
Re: Jediné, v čem s Vámi souhlasím, je toto:

Tak jo, vy oba, autor a vy, jste ti neobyčejní, výluční, nadřazení R^ a my obyčejní jsme nemyslící lůza, co by vás měla poslouchat. Panskost, sebestřednost a nátlakovost vždy ODS vyzařovala (TOP 09 na tom nebude o moc lépe). Paradoxní ale je, že za touto maskou, která se čím dál více strhává, zůstává jen hluboká povrchnost a sprostota sobců.

0 0
možnosti
K

kamin22

26. 3. 2010 14:45
Jde přece právě o politickou kulturu.

"Předvolební politická scéna není a ani nemůže být o slušnosti."  Tato Vaše slova snad nejsou míněna ani vážně. O slušnost na politické scéně jde přece především.

Normální, alespoň průměrně inteligentní lidí se přece nemohou chytnout na vulgarismy a podpásovky Paroubka či Topolánka. Návrat  ke slušnosti, milý pane, je základ politické kultury budoucnosti. Jinak spadneme morálkou zpět do doby minulé.

Pokud už tam dávno vinou Topolánků, Paroubků a jim podobným dávno nejsme. Právě Nečes je velice dobrou alternativou a buranství Paroubka tak bude v konfrontaci s inteligencí. Děkuji, že jste to pochopil.R^:-)

0 0
možnosti
B

brnl

26. 3. 2010 15:01
Re: Jde přece právě o politickou kulturu.

R^Souhlas že se dají v Čechách volby vyhrát se slušností a zcela bez populistických slibů to jasně prokázal Špidla , tehdá si už klausovci rozdělovali ministerská křesla a nakonec Špidla vyhrál tak že nemusel někde uplácet nebo zastrašovat přeběhlíky a ani se nemusel bavit s komunistama.

0 0
možnosti
9

999666999

26. 3. 2010 14:31
Pisálkovi muselo něco spadnout na hlavu.

Tohle nemůže být pro Jiříka výhodné. Proti Mirdovi byl menší hulvát ale ostatní převyšuje. A rány pravici, dává několik let ODS svými podvody lhaním a lumpárnami všeho druhu. V ostatních stranách je to také ale ODS vede o několik délek ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
B

brnl

26. 3. 2010 14:10
No že to u těch gayů byla past na Topolánka

to mám také ten dojem, jak jen na něj dotírali s těma dvěma otázkami.

No ale kdyby se tam Topolánek nechoval tak vstřícně předpodělaně a nehrál si na toho super překorektního a přetolerantního  tak se tam nemusel zaplést do těch vulgárních blábolů a urážek, a nevyplavala by na povrch jeho podstata, tedy že on rozhodně ten tolerantní a snášenlivý  není.

Měl prostě těm gayům normálně odvážně odpovědět, když to tak moc chtěli, rozdíly mezi gayem a negayem ty jsou zcela evidentní, hlavní je v té sexuální "orientaci" a potom v tom že se gayové často odlišně chovají, mluví, oblékájí jsou pro ně typická některá zaměstnání nebo zdroje obživy.

Rovněž nebylo těžké jim vysvětlit že adopce ne protože nelze aby se pomocí zákonů nadřazovala nějaká "rovnoprávnost" gayů nad elementární lidská práva dětí být vychováván pokud je to možné v úplné a normální rodině.   

0 0
možnosti
A

aljavC

26. 3. 2010 15:16
Re: No že to u těch gayů byla past na Topolánka

asi jsi četl jen výcuc v Blesku, jelikož já to viděl a četl celé, a žádné urážkky tam nebyly, a naopak prokázal že je tolerantní ke všem "orientacím a vírám", a že posuzuje lidi dle charakteru a nikoli dle zmíněnéch škatulek.

0 0
možnosti
B

brnl

26. 3. 2010 13:31
Zajímavý názor

tak před volbama si musí dát všichni ze všemi pěstmi do zubů a tohle je pro tvrdé jádro ODS prý normální politika, já spíš by řekl že tohle je ta česká malost o které mluvil Topolánek, nevím že by něco takovéhohle pěstovali třeba v USA tam se na rozdíl od téhle Topolánkovské ubohosti chovají politici obou stran k sobě džentlmensky .

Fakta říkají něco jiného svého času ČSSD před volabami vyměnila Zemana za slušňáka Špidlu, modré ptactvo už si rozdělovalo ministerské posty a nakonec slušňák který namísto populismu sliboval živnostníkům pořádně vyšší odvody, běžným lidem omezování sociálních dávek atd. tak volby vyhrál s takovou většinou že sestavil vládu bez přeběhlých poslanců a bez spolupráce s KSČM.

Ono zdá se přes tu modrou šálu ta fakta jsou zřejmě velmi špatně vidět.

Ten Nečas by měl hlavně deklarovat že po vyhraných volbách nebudou ve vládě sedět tací lidé jako je Langer, Gandalovič Řebříček.

0 0
možnosti
B

brnl

26. 3. 2010 13:58
Re: Zajímavý názor

No se omlouvám jsem to nedočetl celé, autor evidentně k tomu tvrdému jádru Topolánkovi ODS nepatří. Ale určitě nevěřím tomu že buranství může ve vcelku kulturní společnosti jako jsme my vítězit nad slušností ve volbách. Spíš to u nás vypadá že po těch všech excesech burana Topolánka je to odklon lidí k menšímu zlu.

0 0
možnosti
ZK

zimní kombineza

26. 3. 2010 12:34
Tu past mohl vymyslet kdokoli jiný,

ale Paroubek? To máte o tom člověku velmi neopodstatněné mínění. Raději bych to napsal jinak, ale tím bych se dostal do autu.

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 3. 2010 11:43
Tak tu past

vymyslela, sestavila a vybudovala Pavla Topolánková.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik