Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

tenistka

5. 2. 2011 21:47
Pandemie špatných zpráv

Také mně často mrazí  a jímá nejistota, nebot o spoustě přetřásaných kauz nemá běžný občan přehled. Člověk se instinktivně brání přijmout  názor, že všude  je  jen samé zlo ,nevůle ,podvody atd. Ale jak  a kde získat  trochu jistoty, že věci se ubírají správným směrem i když  s klopýtáním?? často ani usilovné burcování selského  rozumu dost nepomáhá.Lze jen doufat, že vezme-li se oprava  na to nejhorší i na to nejlepší, svět poběží přiměřeně a podle schopností každého tak, jako dosud.

0 0
možnosti
OFVV

old fashioned Vince VII..

5. 2. 2011 8:39
většina inteligentní menšiny má obdobný názor

:-)R^karma...

0 0
možnosti
RF

Dinkel

5. 2. 2011 8:29
hřebíček na hlavičku a karma

Člověče, Vy jste, dle mého názoru, napsal to co si myslí spousta lidí. Je tu neustálá záplava špatných zpráv. Tolik lidí zabili tam a tam, krimi zprávy, toho a toho okradli, tolik a tolik peněz zpronevěřili, korupce, dochází ropa, ručníkáři obsazují evropu, globální oteplování, či ochlazování ..... je to hrozné.

Problém je ale také v tom, že dobré zprávy se moc dobře neprodávají. Pro hlavní masmédia je důležitá sledovanost. Myslí si, že když tam narvou co nejvíce srdce rvoucích katastrof, tak to budou lidi víc sledovat. Vyváženost tam prostě chybí.

Já se přiznám, že hlavní zprávy v televizi už ani moc nesleduji. Mám vážné obavy o objektivitě. Radši brouzdám internetem a sleduji blogy :-) 

Pravdou také je, že dobrých událostí je čim dál tím méně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik