Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Totedyne

31. 3. 2010 22:47
...

To jste si autore udělal ostudu. Stačil 1 den a vaše hloupé spekulace jsou vyvráceny.

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.usmiva@seznam.cz

31. 3. 2010 13:12
Samozřejmě mohlo.

Stejně tak 9/11. Ale zde mají na rozdíl od USA alespoň jednu hlavu a jednu ruku a dá se dopátrat, zda byly vazby na čečenské islámské teroristy.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

31. 3. 2010 13:06
a co takhle myslet?

Pro muslimske teroristy by to byl jeden z mnoha atentatu, nijak nevybocujici z rady. Podobnou taktiku pouzivaji vsude po svete a celkem uspesne.  V Rusku uz takovymto zpusobem nedavno nechali vybychnout bombu ve vlaku a znicili nekolik letadel. Metro se pak jevi jen jako dalsi dobre viditelny cil na rade.

Pokud budeme jako spolecnost zavirat oci nad realitou a namisto ni verit kdejake pripitomele propagande dopadneme moc spatne.

0 0
možnosti
P

pesimista

31. 3. 2010 9:55
Autor připomíná tak trochu dementy, kteří

tvrdí, že američani si vyhodili do vzduchu dbojčata sami a přistání na Měsíci točili v Texasu. Nechcete se spojit s Hájkem a naosat na toto téma knihu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik