Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

tantemici

7. 3. 2011 14:05
Víte, já osobně si myslím, že je to jen

otázkou času, kdy v evropských zemích začnou volby vyhrávat strany velmi silně orientované proti přistěhovalectví nebo lépe řečeno strany, jež budou hájit práva domácí majority více jako práva oněch přišedších menšin... Alespoň v to osobně doufám. A je mi celkem jedno, jaká budou jména jejich lídrů.

Není to můj projev rasismu, neb rasistou nejsem. Jen nemám ráda, když se nám (Evropanům a vlastně i Američanům) začíná za jejich pomoc kálet na hlavu...

Jsem evropskou křesťankou a nechci býti já (či mí potomci) převálcována ve své zemi, na svém kontinentu cizí - v mnoha směrech brutální - islámskou kulturou. Jistě, k výměnám kultur docházelo mnohokrát v minulosti lidstva - ale vždy to bylo násilím. Nikdy se nestalo to, že jedna kultura té druhé natolik umetla cestičku, tak, jak to zažíváme nyní v Evropě... Proto si i já přeju, aby se Evropa ze své "všeobjímající lásky" ke kdekomu velmi rychle vzpamatovala.

0 0
možnosti
RB

satyricon

7. 3. 2011 12:54
KARMA

Karma a souhlas.

0 0
možnosti
ZH

Saarinen

7. 3. 2011 12:03
Máte

ve všem pravdu!!!!!!!EURv[>-]R^

0 0
možnosti
DD

Carlo Gambino

7. 3. 2011 8:29
Historie se nám vysmívá do ksichtu

Chápu obavy autora o osud Evropy v příštích desetiletích a staletích, ale ve svém článku předvedl pouze to, jak se nesprávným uchopením reálného problému dostat snadno a rychle na scestí. Geert WIlders do čela Evropy? A co Le Pen a Haider (kdyby ještě žil), ti by pro Vás byli také těmi nejvhodnějšími adepty na diktování směru Evropy?? Svého času šlo němcům také jen o to, aby v jejich čele stanul někdo rozhodný, nezatížený všemi ústupky a ztrátami z Versailleské smlouvy...EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik