Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

adidi

15. 5. 2009 14:41
Cesta...

... do pekel je dlážděna dobrými úmysly. Podívejte se na posledních 100 let Evropy a všimnětě si, kolik takových salonních úvah minulo cíl... .-(

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

15. 5. 2009 9:49
Ta brožura je pamflet, nic víc

spikleneckých teorií můžete vytvářet stovky. Ověřitelná fakta jsou, že Evropská unie je sice těžkopádná, byrokratická, ale ctící zásady lidských práv a svobod, jakož i demokracie. Členem Unie se nikdy nestala nedemokratická země. Z integrace profituje německý průmysl, avšak český relativně ještě víc. A Německo? V Berlíně je vidět, jak z prušáctví nic nezbylo. Německá demokracie je velmi pevná, brání se úspěšně neonáckům a politická scéna je přísně nenacionální. A bude to Německo, které bude při většině hlasování v Radě EU přirozeným spojencem Česka. Už kvůli průmyslu, pivu atd. A jen díky Unii dnes Německo není hrozba pro nikoho - to byl hlavní záměr jejích architektů.

0 0
možnosti
JN

madqwert

15. 5. 2009 9:45
peto, jednim z duvodu evropske integrace bylo mimojine i to

aby nebyla evropa nemecka, ale nemecko evropske... myslim, ze se to podarilo R^EU;-D

0 0
možnosti
B

basata

15. 5. 2009 9:41
To se ví...

Evropu žene do EU pud sebezáchovy !

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik