Diskuse

Evropa umírá

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

10. 3. 2011 21:02
to jste autore stale jeste optimista, na nasem hrobe NEBUDE

to ze jsme byli humaniste, ale ze jsme byli .... no ono se toho najde vice, nebo si myslite ze o starovekem Rime si po jeho padu lide rikali - inu, byli to humaniste a dojeli na to? Ale kdeze! Byli zkorumpovani po vsech strankach, imperialiste, vrahove, atd. A to se opakovalo a opakuje jako bozska mantra. To je jako chtit aby lidi chytli rozum do hrsti a vzpamatovali se a neopakovali ty spiklenecke teorie o 9/11 nebo i ted, za Lybii (Tunisko, Egypt, a to co prijde) muze USA, CIA, Obama je tak trochu z obliga jelikoz ma cernejsi kuzi, ale Bush jeste prijde vhod, a co si myslite ze budou vitezi rikat o nas??

0 0
možnosti
V

Voloda_35

10. 3. 2011 10:25
naprosto výstižné a karma jako fík

Základním problémem je ta přehnaná humanita, oblbování rasismem a fašismem, kdykoli se kriticky vyjádříte a nebo nesouhlasíte s těmi hlásateli lásky a pozitivní diskriminace.

Dalším skrytým problémem je naprosté odzbrojování populace (zrušením povinné vojenské služby, restrikce zbraním mezi lidmi, spohodlnění populace apod) protože v roce 1989 byla většina mužů na nebo po vojenské službě, znala alespoň základy taktiky, výcviku střelby, kde se má hlásit, jak by probíhala mobilizace atd.

Momentálně máme pár tisíc speciálů, profesionálních vojáků, a čím dál tím méně těch, kteří by byly schopni a ochotní tuto zem se zbraní v ruce hájit (protože neprošli výcvikem, nebo se jim nechce nebo dokonce stojí na straně nepřátel(konvertisté)).

A stále se dělá vše pro to, aby bílý heterosexuální zdravý muž byl něco jako fackovací panák, pro všemožná rádoby "utlačovaná" přivandrovalá etnika.

Ale ze svého okolí vím, že budou oblasti, kde se budeme tvrdě bránit a budou to mít sakra těžké než nás porazí.

0 0
možnosti
MR

iluminat

10. 3. 2011 21:04
Re: naprosto výstižné a karma jako fík

budou to mit v nekterych oblastech sakra tezke, ale asi v USA, v Evrope ??? To je bohuzel spatny vtip.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

10. 3. 2011 8:27
Je to otázka populační

Pokud soupeřící etnika disponují srovnatelnými vojenskými technologiemi, tak rozhoduje populační růst.

http://www.osel.cz/index.php?clanek=5598

0 0
možnosti
G

Gašpo

10. 3. 2011 9:23
Nehnevajte sa

ale to neustále poukazovanie na to, že sa málo množíme je fakt blbosť. Poukazovať by sa malo na to, že sa premnožujú oni. A to vďaka nám. Vďaka tomu čo bloger tak výstižne popísal. Vďaka falošnému humanizmu, kedy médiá rozpútajú útoky na city, ukazujú ich úbohé deti a európa platí a platí. Oni sú proste nastavení tak, že plodia hodne detí, pretože v minulosti ich veľké percento vykynožila príroda, nemoci a vojny.

Ak by sme s nimi začali súperiť v množení, kam by svet asi tak dospel, preboha???

Máte pocit, že je ľudí na tejto planéte málo?8-o

0 0
možnosti
J

jjezekj

10. 3. 2011 8:25
Zbytečně a škodlivě malomyslné

Ano s Evropou, jak jí známe je pravděpodobně konec. Setrvačnost nastaveného procesu je příliš velká a velké části Evropy budou asi ztraceny a zničeny. Ale je dost svobodomyslných Evropanů, kteří budou mít nad zaostalými a pokroku neschopnými muslimy vždy navrch. Až se zkonsolidují, postaví své vůdce a jejich tribuny před vojenské soudy, zruší tragický experiment zvaný sociální stát a začnou věci nazývat pravými jmény, trend se otočí. Já bych zatím nejdynamičtější civilizaci ještě nepohřbíval.

0 0
možnosti
L

lesicatko

10. 3. 2011 9:20
Re: Zbytečně a škodlivě malomyslné

Pekná viera.

0 0
možnosti
HS

hodný strejda

10. 3. 2011 8:24
Nezájmem o vlastní tradice a historii a její totální neznalo

 - to je naprosto cíleně vyvoláno medii a muži v pozadí.EU

0 0
možnosti
F

Faustino

10. 3. 2011 9:16
Re: Nezájmem o vlastní tradice a historii a její totální neznalo

Myslíte tyto tradice?:

Mt 5,39 Jáť pak pravím vám: Abyste neodpírali zlému. Ale udeří-li tě kdo v pravé líce tvé, nasaď jemu i druhého.

A tomu, kdož se s tebou chce souditi a sukni tvou vzíti, nech mu i pláště. A nutil-li by tě kdo míli jednu, jdi s ním dvě. A prosícímu tebe dej, a od toho, kdo by chtěl vypůjčiti od tebe, neodvracuj se.

Slyšeli jste, že říkáno bylo: Milovati budeš bližního svého, a nenáviděti budeš nepřítele svého. Ale jáť vám pravím: Milujte nepřátely své, dobrořečte těm, kteříž vás proklínají, dobře čiňte nenávidícím vás, a modlte se za ty, kteříž vás utiskují a vám se protiví...

0 0
možnosti
HS

hodný strejda

10. 3. 2011 8:22
0 0
možnosti
PV

winebibber2

10. 3. 2011 8:08
koukám na to...

napsal jste to perfektně... já jsem taky přesvědčený, že stará Evropa umírá, ale jsem optimista... věřím, že se Evropané za minutu 12 "probudí" a nedopadne to až tak zle... bude to ale velmi tvrdé a bolestivé probuzení...

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik