Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fox

5. 10. 2009 0:42
Pane Litoši,

vaše články se mi velmi líbí, přesně vystihují poměry, které u nás vládnou. Sleduji politickou scénu a ani já a ani mí známí nevidíme žádnou opravdu slušnou,inteligentní a výraznou osobnost mezi našimi politiky, vyjímaje pana Schwarzenberga.Naopak se to u nás hemží opravdu bezskrupulozními osobami.

0 0
možnosti
F

fox

5. 10. 2009 0:34
Pane Litoši,

0 0
možnosti
S

snegon

31. 8. 2009 15:14
Děkuji

že jste si dal tu práci tak přehledně a srozumitelně popsat fakta a chtěl bych se jenom vyjádřit k položené otázce Jak dál.

Předně nesdílám Vaši volbu Top 09.

Myslím, že pan Schwarncernberk se od "vlčáků" kteří ho obklopují liší hlavně tím, že už má vystaráno a může si dovolit vnější kultivovanost. Hlavním důvodem mého odlišného postoje jsou ale minulé činy jejich volebních lídrů, ale i ostatních kandidátů do parlamentu. Přehledně to za mě shrnul tento článek: http://www.blisty.cz/2009/8/31/art48669.html.  A nejpřesvědčivějším argumentem pro mě jsou jejich vyhraněné proradarové postoje. Radar k nám netlačí prostí Američané, ale zase ti "vlčáci", tentokrát američtí.

Chtěl jsem se k věci vyjádřit ještě obecněji, ale systém tvrdí že je příspěvek příliš dlouhý. Tak snad někdy příště.

0 0
možnosti
A

akki

31. 8. 2009 13:28
Děkuji,

i když je to smutné. Napsal jste to přesně.;-(

0 0
možnosti
SN

kuča

31. 8. 2009 10:04
Pane Litoši!

:-(  Napsal jste to tak pěkně a srozumitelně, že to už snad nikdo lépe nemůže vystihnout. Vřelé díky! Ale jak správně píšete, kam se pohybovat dál?  Oni jsou vlastně všichni stejní. Já jsem sice voličem soc.dem i když k chování Paroubka mám veliké výhrady, ale on sám tu stranickou politiku nedělá. Jsou tam ještě další trochu rozumnější lidé.

  Zdají se mi přece jen trochu lepší, alespoň svým soc. cítěním, než ta modrá svoloč, která myslí jen na sebe a na své kamarády. Mám velmi rád i knížete, který je můj ročník a jeví se mi jako rozumný člověk, jenomže to je pouze ikona pro profláknutého mafiána Kalouska, který se vždy tváří sebejistě a kdybych já  měl takovou minulost a takový majetek, tak se už radějmi na veřejnosti neukazuji.

0 0
možnosti
E

editi

31. 8. 2009 9:43
Pro ty, kdo souhlasí je

to srozumitelné. Jen jestli to není o tom, že pozdě bycha honit. Ti co si napakovali se smějou, a ti co příjdou po nich si už zvyknou, tak jako jsme si zvykli po 48 i my, dříve narození.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik