Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

ctenar1970

11. 4. 2011 11:21
Stoupence Saddama Huseina a Kadfiho najdou lepsi taktiku

Jak dobyt Evropu bez zbrani hromadneho zniceni,aniz nemuseji vymyslet nejakou zaminkou,podobnou "Incidentu Tonkinskeho zalivu"!Tomu rikaji "mekkou silou";-D

0 0
možnosti
V

vvladi

11. 4. 2011 8:54
Nejen Francie.....

Postrádám v našich mediích včerejší zprávy z Německa,kde spolkový ministr vnitra prohlásil,že Italie si musí s uprchlíky poradit sama a že je nepřípustné,aby vydávala uprchlíkům z Afriky viza,která by je opravňovala k pohybu po celé Evropě.Dále vyjádření bavorského  min,vnitra o tom, že v nejvyšší nouzi zabrání úprchlíkům pronikat přes bavorsko-rakouskou hranici.

0 0
možnosti
G

Gašpo

11. 4. 2011 8:53
Pekný blog

Nech človek dojde k akémukoľvek záveru, žiadny nie je optimistický. Keď si položí otázku, kto za to všetko vlastne može....

Dojde k odpovedi, že peniaze. Zisk ovláda korporácie i byznis, a korporácie ovládajú politikov.

Je to v podstate primitívna a jednoduchá vazba. Lenže si nedokážem predstaviť, čo by ju dokázalo pretrhnúť.

Momentálne sa politika dala na cestu ústupu z multikulti. Žeby zdravý rozum? Prdlajz, sú v tom zase len prachy.

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

11. 4. 2011 9:10
Re: Pekný blog

Ono je jedno, zda je za tím zdravý rozum, nebo prachy. Hlavně že je to cesta správným směrem.

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

11. 4. 2011 8:50
Dvousečná zbraň z hlediska přistěhovalcaů

Ti muslimové, kteří tady už jsou, si ale vůbec neuvědomují, že je vysloveně v jejich zájmu, aby jejich procento v Evropě moc nevzrůstalo. Parazitují na našem sociálním systému, ale ten jich také nemůže uživit neomezené množství. Takže se muslimům může stát, že si to tady utvoří k obrazu svému, ale potom zjistí, že ani oni nemají co žrát, že není, kdo by jim dal plombu do zkaženého zubu, že není, kdo by pro ně vyrobil elektrický proud do jejich domovů.

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

11. 4. 2011 8:47
Pozdě bycha honiti

Je pozdě. I kdybychom bránili přílivu přistěhovalců tím nejdrastičtějším způsobem, tak nikdy nezabráníme tomu, aby se ti, kteří tady už jsou, nerozmnožovali geometrickou řadou. I tomu by se dalo zabránit, avšak pouze způsobem ještě drastičtějším. A k tomu se neodhodláme vůbec.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

11. 4. 2011 9:02
Re: Pozdě bycha honiti

Je mozne spustit program reverzni imigrace. Tedy zaplatit cizim etnikum za navrat do zeme jejich puvodu. Byla by to vyhra pro obe strany, sice draha ale lepsi nez alternativy.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

11. 4. 2011 8:38
Vážený

evropa jako celek nikdy nebyla, nikdo se nechce vzdát současného života a současných hodnot. Frantíkům nepomohla Evropa a ani jiným státům evropa nepomůže. Je to jen na každém suveréním státu. (Francouský styl se mi líbí a drím jim palce)

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

11. 4. 2011 8:45
Re: Vážený

Treba pri oblehani Vidne Turky se bezmala polovina Evropy dala dohromady a Turky se podarilo zahnat. Pri tehdejsim stavu silnic a logistiky vubec to byl ucineny zazrak.

0 0
možnosti
MH

1255

11. 4. 2011 8:32
Bohužel, je to výstižné.

jen si zkuste něco říci proti kterýmkoliv rozpínavým cizincům v naší zemi a každý vás okřikne. Jako kdyby selhal pud sebezáchovy. Lidé nejsou schopni domyslet následky invaze cizinců z jiných kulturních a náboženských oblastí. Naši předkové nasazovali životy proti pronikání islámu do Evropy a my jim teď (a nejen islámu) otevíráme dveře dokořán. Přitom nám nejsou shopni poskytnou jakoukoli protihodnotu, kterou by se naše kultura obohatila, oni jsou sami vyprahlí, nemají co nabídnout. Naše různé rádoby humanitární organizace umožňují, aby se sem přistěhovali lidé čertví odkud, je to pro ně cizí prostředí, neumějí tu žít, sami trpí cizím prostředím, změnou klimatu atd. Je to faleš a vidím ohromné problémy do budoucna.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik