Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nepotrebuji

8. 4. 2011 10:51
souhlas s Petrem Litošem

Děkuji panu Petru Litošovi, napsal svůj názor přesně a srozumitelně a ušetřil mi tím práci. Stačí mi říci, že s ním naprosto souhlasím.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

6. 4. 2011 9:24
A zase ti sudetští Němci

Nebudeme vůči nim používat ani meče ani kulí, ostatně na to nemáme a

dnes se to nenosí - ale vyprošuji si jakékoli rozdmychávání nejednoty, 

a zavádějíci, lživou a svévolnou  interpretaci Wilsonovy teorie o národnostním sebeurčení a práv.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

6. 4. 2011 9:23
Buďme vlastenci a přestaňme vlastenectví nazývat nacionalism

Autore, takové proklamační výkřiky nic neznamenají. Je potřeba být konkretní a s konkretními lidmi vést diskuzi. Ano, začal jste s panem Doležalem. U něho by bylo možné  povědět, že je profesně deformován - ale podle mého je to spíše naopak.  Na základě své kvalifikace by si měl být vědom  nezřizeně velikášké touhy těch různých kmenů v rámci němectví, které ještě  před sto a něco lety vedly spory mečem a ohněm  i mezi sebou. Až zkrocení jich  mečem a kulemi je přimělo k poslušnosti. A měl by si uvědomit, ať  německy mluvící občané ČR chtějí či nechtějí, zde o němectví nelze mluvit. Ale budiž, pan Doležal; ale  nejhorší byl shovívavý postoj vůči těm všem politickým anomáliím, ze strany prezidenta naší země v 90. letech a okřikování dnešního prezidenta za jeho  reálné vnímání problému.

0 0
možnosti
PH

petrph

6. 4. 2011 9:00
nechť tak stát dělá, ale pořádně

Předpokládám, že onen městský soud se nerozhodl jen tak sám od sebe, že zruší rozhodnutí Ministerstva vnitra. Ale že někdo podal žalobu a podal v ní takové dostatečné argumenty proti nedostatečně a špatně  podloženému rozhodnutí ministerstva, že soud mu musel dát za pravdu. Neboli, nevolejme po obraně zásadních práv a jistot našeho národa. Volejme po zrušení tohoto šlendriánu,který tato vláda a její instituce provádějí .Protože jinak o ty jistoty a práva pří jdeme stejně...

0 0
možnosti