Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SV

chroustík

7. 1. 2008 12:25
Milej zlatej

...Na každý pád bych chtěl poděkovat všem poctivým zaměstancům České pošty i ostatních přepravních firem, kteří se museli vyrovnat s neuvěřitelným náporem balíků a jiných zásilek. Mnohdy mi jich bylo opravdu líto, když jsem viděl to množství balíků, které museli nějakým způsobem zvládnout... Vám taky někdo děkuje za to, že pracujete ? Mně ne !

0 0
možnosti
FS

mthead

7. 1. 2008 10:20
dnes podáte, zítra dodáme ... HA HA HA

Ono není jen problém s termínem doručení, což bychom možná mohl v době předvánoční tolerovat.  Česká pošta má totiž i problém s místem a formou doručení čehokoliv a nejsem si jist, jestli se jedná o tak oblíbené zaklínadlo "selhání jednotlivce". Pamatuji pošťačku, která v létě v zimě na kole doručovala vše (kromě balíků). A všechno v pohodě stihla. Milá, usměvavá. Dnes přijede k mé poštovní schránce u RD auto, ještě za jízdy hodí dovnitř oznámení, že mě nezastihl, přestože se vidíme z 10m a spokojeně odfrčí. Další finta je hodit do schránky dopis, který mi nepatří (město souhlasí, u ulice pouze první písmeno a jméno adresáta je napropsto odlišné). Jednou se to může stát, jasně, ale když se to stane dva dny po sobě a adresa na dopise byla tatáž, musí být doručovatel dement a asi ještě analfabet. Manželka dopisy odnesla na poštu s tím, že je doručili špatně a odpověď byla taky kouzelná :"Tak to vyhoďte!". Tak takhle pracuje pošta v Havířově. Tak tady radši nic neposílejte.

0 0
možnosti
MZ

mirdaz

7. 1. 2008 3:59
příběh

Moje zkušenost:Pracuji ve směnném provozu.Bydlím v panelovém domě o osmi patrech.

Jednou takhle po noční směně spím, když tu mě probudí zvonek."Poštááá mohl by jste nám otevřít??"Ozve se v sluchátku, když se rozespalý k němu doplahočím.

Jaké je odpoledne moje překvapení, když ve schránce najdu oznámení, že mi z důvodu mé nepřítomnosti nebylo možno doručit  zásilku.Poté co jsem zlehka seřval vedoucího pošty mi byla zásilka promptně doručena a od paní doručovatelky jsem si musel vyslechnout poznámky o tom, že žalovat se nemá;-D;-D

0 0
možnosti

Hucul

7. 1. 2008 1:03
Baliky a Ceska Posta.

Jednou uz jsem se nastvala. Spoluzaci z celeho sveta mi posilali dvacetikilove baliky, aby si je na zacatku semestru v PRaze mohli u mne vyzvednout. A Ceska Posta neustale predvadela svoje nezastihnute adresaty. A ja uz toho mela dost, takze jsem vytocila cislo a rekla, at mi koukaji muj balik znovudorucit, ze uz mam plne zuby toho, jak si ze mne utahuji. Napred mi rekli, ze tam zadny balik nemam, pak se dlouho mumlalo a nakonec mi rekli, at zavolam na druhou postu v oblasti. Tam mne odkazali zpet na postu puvodni a ochotne mne tam i prepojili. Posta puvodni priznala, ze balik tam je, ale nahle si spasne vymyslela, ze je poskozen. Zarvala jsem na tu zenskou na telefonu, ze ja taky, ze jsem si prave zlomila nohu, jen abych pro ten dvacetikilovy balik nemusela, takze at si to koukaji sakra zaridit, kdyz oni dostali zaplaceno za to, ze to dodaji mne a nikoli naopak. Balik mi osobne dovezl reditel posty. Byl uplne v poradku.

0 0
možnosti

nany

6. 1. 2008 17:49
Mám obavu,

že pokud většina obyvatel přejde na Messenger, tak ho Česká pošta prostě a jednoduše zmionopoluje budeme mít po ptákách... Totéž, jako zmonopoloval UPC Karneval... Darmo mluvit! S Karnevalem jsem neměla problémy, s UPC je to totál v háji

0 0
možnosti
MP

MirkaP

6. 1. 2008 9:46
Další výhodou

PPL a jiných konkurečních přepravních společností je to, že jsou ochotni dát vám číslo na mobil toho řidiče, který vám něco důležitého veze, a vy se s ním můžete domluvit na zcela nestandartním místě dodání... např. parkoviště na půl cesty mezi sousedními městy, nebo přímo do hospůdky (loni při firemní předsilvestrovské akci). Vše mám z vlastní zkušenosti.

0 0
možnosti

Dee

5. 1. 2008 22:08
Dnes podáte, zítra hledáte...

To je oblíbené poštovní heslo, nebo snad ne ?

0 0
možnosti

MiKu

5. 1. 2008 13:35
Dnes podáte a nikdy nedodáme...

0 0
možnosti

MiKu

5. 1. 2008 13:40
Mám 3 šílené zkušenosti...

1) čekal jsem na důležitý balík - místo do 24 hodi přišel za 3 dny

2) byly mi poslány z jedné adresy 3 větší balíky, ale 2 z nich došly druhý den a 1 až za 2 dny

3) ty 2 balíky vlastně nedošly. přijely pošťačky s pick-upem a řekly mi, že se jim to nevešlo do auta a nechaly to na poště. Sedl jsem tedy do normální krátké!!!! felicie a pro oba balíky si dojel sám...

Nechápu jak chce tento MONOPOL konkurovat soukromým přepravním službám a SMS či MMS

0 0
možnosti

Jarda

5. 1. 2008 13:20
0 0
možnosti

Mirek

5. 1. 2008 12:39
kladne i negativni zkusenosti

Ceska posta je nejvetsim zamestnavatelem v CR a radovi zamestnanci maji relativne nizke platy. Takze se nemuzeme divit, ze kvalita pracovniku je hodne kolisava.

Ja mam velmi dobrou zkusenost z dodaci postou na obchodni baliky v Budejovicich.

Na jizni morave zas vim ze je problem novy tridici uzel u Brna, ktery byl postaven hodne spatne a dochazi tam k velkym zmatkum.

0 0
možnosti
TF

creeters

5. 1. 2008 14:22
Re: kladne i negativni zkusenosti

Bohuzel mam s timto uzlem take velmi spatne zkusenosti, jiz pul roku se mi tam ztraci posta a vecne neco urguji nebo nekomu nadavam. Dokonce mi ztratili nekolik doporucenych baliku, ktere meli jit den max. dva a ja na ne cekal 2 tydny ... ;-€

0 0
možnosti