Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

jedovinka

4. 11. 2008 23:01
berte to tak,

že první filmové horory se točily a zapalvovaly masově vznikající bia v době hospodářské krize, jako vítané odpoutání od neradostné reality.

Tak se z toho veřejnoprávní poučila. Zaplácne povinný zpravodajský čas a nemůže být napadena, že nadržuje té, či oné vnitrostátní straně. U amerických prezidentských voleb po ní nikdo nechce, aby vyjádřila názor a doma se mu alibisticky vyhýbá. Hloupé je, že se domácím - krajským volbám vyhýbají i regionální staničky. Hlavně nikoho, kdo by mohl přiškrtit tok drobných nenaštvat.....

0 0
možnosti
RB

Bígl

4. 11. 2008 22:56
Prezident USA

Milý autore, myslím, že se velmi mýlíte, že osoba prezidenta USA náš život neovlivní. Ať s tím souhlasíme nebo ne, prezident USA je jeden z nejmocnějších lidí na světě a já velmi vítám, že se prostřednictvím ČT seznámím s volbami z místa dění. A vy si přepněte na Novu, tak Vám to proloží bouračkou. Snad nezchudnete, když zaplatíte koncesionářský poplatek, aby menšina zprávchtivých lidí, jako jsem já, měla to, co si žádá.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

5. 11. 2008 11:32
Re: Prezident USA

Podobně jako naše média svého času věnovala největší časový úsek svatbě Karla Gotta v Americe. I tenkrát to byla pro náš stát zásadnní událost ;-D

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

4. 11. 2008 22:41
Hele..

myslím si, že idnes.cz zpracovala informační volební mapku USA 2008 vote Obama dost slušně.;-D Tak mně neber iluze, že to novinky.cz neudělaly líp.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x
bývalý učitel, dnes osoba samostaně výdělečně činná, dříve píšící pro novinky.cz

Seznam rubrik