Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M75i78l87a88n 82R81a41d33e49k

13. 2. 2013 19:34

to je stale omilana pravda, a k nicemu to nevede, s tim se  musi zatocit jinak, ale ono se nechce, tece do gadzovskych kapes.

Uz jsem psal taky na svym blogu jak na to, jde to jinde tak proc ne v Evrope, ale je to zbozne prani.

0 1
možnosti
JK

J58i34r30k58a 86K59o83c95h

13. 2. 2013 14:37

kdybyste se dobre ucil, mozna byste vedel, ze "indian" by se spravne melo psat s velkym I - jako prislusnik naroda, podobne jako Cech, Nemec, Rakusan .....

1 3
možnosti
JE

U nás je dobrým zvykem řešit jen následky, nikoliv příčiny negativních jevů spojených s cikány. Není problém na základě demografického vývoje spočítat, kterého dne bude jakákoliv aktivita zatím většiny zbytečná.

Pokud si dosavadní minorita neuvědomí tíhu balvanu nevzdělanosti, odevzdanosti a pasivity, která je stahuje na dno společnosti nic se nezmění. Budou dál degenerovat ve společenské izolaci a prohlubovat propast mezi civilizovanými jedinci a svou uzavřenou komunitou bazírující na svých pradávných zvycích a způsobech žití.

8 0
možnosti
PK

R^ přesně tak, buď je budeme vodit za ručičku, ale pak ať jsou dospělí zbaveni svéprávnosti a každý má svého poručníka, anebo ať jsou za sebe zodpovědni stejně jako kdokoli jiný a tedy ať si pomohou sami, bez jakýchkoli zvýhodnění a omluv.

7 0
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že to moc nepomůže, na druhou stranu jsem rád, že se alespoň něco děje a i kdyby to mělo oslovit jednoho, opravdu jen jednoho cikána, tak je to dobře. Něčím se začít musí. Čím více jich půjde na klasickou základku, tím více se do nich bude hustit, co je odpovědnost, práce a tak, ovlivní je i žáci kolem. Otázkou je, jak s tím pak naloží, ale co, zkusit se má vše...

3 5
možnosti
JE

Pokud nebudou mít doma adekvátní zázemí, tak pochybuji, že se cokoliv změní. To není jen pár hodin ve škole, ale také smysluplné využití volného času.

Dnes už nemá smysl věnovat se cikánským pubetťákům. Ti jsou definitivně zformovaní. Je třeba různými sankcemi donutit rodiče starat se o malé děti. Jen důslednou výchovou mrňat je ještě možné něco napravit. Vím, bude to stát majlant, ale proboha pokud se jim bude pořád zavírat huba dávkami je to špatně. Raději ať jejich děti chodí do kroužků, cvičí zručnost ve výtvarných kroužcích, hrají na nástroje nebo se učí na počítači. Na to všechno jim rád ze svých daní přispěji.

7 0
možnosti
BM

A stejně je to k ničemu. Když není vůle ani zájem.....

9 2
možnosti
JE

Ano, z jejich strany jsou to jen bílé vrány.

5 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1136x
speciální pedagog

Seznam rubrik