Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Dopis samozřejmě pošlete, formou otevřeného dopisu, a ten pak zveřejněte na blogu.

Mám dojem, že celý humbug okolo inkluze vznikl kvůli takzvané korektnosti. Nevznikl kvůli dětem kteří jsou skutečně zdravotně postižené, ale kvůli dětem z takzvaně sociálně vyloučených rodin. Jejich rodiče tyto děti zanedbávají, takže děti při nástupu do školy neumí pořádně mluvit, nepoznají barvy atd... Vznikl kvůli dětem které jsou svými rodičemi vedeni k tomu, že vzdělání je nebezpečná věc, která může ohrozit pobírání sociálních dávek. Vznikl kvůli dětem které jejich rodiče neposílají do školy aby tyto děti nebyly ohroženy prací. Vznikl kvůli dětem které na školu zvyskoka kašlou, paní učitelka je pro ně největší pí..a a pošlou ji akorát tak do pr..le, nebo jí rovnou přepadnou a dají nakládačku. Vznikl kvůli dětem které jsou schopné proměnit atmosféru ve třídě v hotové peklo. Vznikl kvůli dětem jejihž rodiče jsou agresivní a arogantní a sociální politikou tohoto státu jsou vychováváni k tomu aby hledali problémy vždy a pouze ve škole a nikdy ne u sebe. Vznikl kvůli dětem které od svých rodičů vědí že do práce chodí akorát blbci a ti lepší žijí ze sociálních dávek, které převyšují průměrný plat těch hlupáků co chodí do práce.

A co se týče dětí skutečně zdravotně postižených, tak tam problém asi nebude. V případě tělesného postižení je to bez debat, tyto děti jsou často snaživější než průměrná populace a samozřejmě by jim mělo být v plné míře umožněno se začlenit. Doufám že se tak děje a nikdo si netroufá to zpochybňovat. U mentálního postižení by měli pomoci odborníci a speciální pedagogové. Ale kvůli těmto dětem problém nevznikl. Tyto dědi jsou používány pouze jako zástěrka protože se věci nesmí nazývat pravýmy jměny.

Takže z dlouhodobého hlediska se vůbec nejedná o problém školství. Je to primárně PROBLÉM SOCIÁLNÍ POLTIKY který se projevuje i ve školství.

1 0
možnosti
Foto

Doporučuji dopis opravdu poslat

0 0
možnosti
JC

No a poslal jste jí ten dopis?

Nebo zpupně očekáváte, že čte Váš blog a přispěchá sem s odpověďmi?

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
speciální pedagog

Seznam rubrik