Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Preator

3. 9. 2012 14:49
Teda

teda...pán se rozjel. Já také občas vyjedu na kole, ale autor mě opravdu pobavil. Nejdřív by si měl nastudovat, kdo se smí pohybovat po silnici a kdo ne a hlavně jakým způsobem. Zde mohu užít slova autora s tím, že dvě maminky s kočárkem na cyklostezce mi jsou jedno (máš na kole zvonek, tak zazvoň), ale vadí mi dva cyklisti na silnici vedle sebe a jejich arogance a domýšlivost, že je řidič auta povinen se jim uhnout.

Lidi na kolech rozděluji na 1) cyklisty - to jsou lidi co mají v hlavě mozek a přilba jim chrání hlavu; jezdí ohleduplně, neposlouchají mp3, netelefonují mobilem a při odbočování se ohlédnou a zvedenou ruku, když chtejí odbočit. Pak tu máme skupinu 2) pumpičkáři - viz autor blogu. Bezohledný, neznalý a absolutně mimo mísu, kterému by neškodila škola slušného chování a hlavně nějaká kološkola, kde by musel složit zkoušku ze znalosti dopravních předpisů. Protože je pravděpodobné, že dostane tento pumpičkář přes ústa od cyklisty až si otevře tu svou pusu...

0 0
možnosti

Emiliano Zapata I

2. 9. 2012 16:49
Nám nechybí ani tak disciplína,

jako tolerance a pochopení pro druhé.

0 0
možnosti

pk203@klikni.cz

2. 9. 2012 15:27
Autor ještě zapoměl

na nejzhůvěřilejší a nejarogatněší uživatele......na pumpičkáře s kuřecími hrudníčky :):):)

0 0
možnosti

netbooster

2. 9. 2012 7:24
Klasický

cyklofašistický blog... Rv

2 0
možnosti

SocPredator

31. 8. 2012 20:52
Musím přispět

Cyklostezek v Praze moc není, žluté obdélníky značí cyklotrasu, cyklostezka je pak označena klasickou dopravní značkou (modrý kruh) - na těch by se chodci neměli vyskytovat (bruslaři mě osobně nevadí, většinou si dávají bacha), jde o účelovou komunikaci.

Na Vysočanské do Hloubětína chodce trpím, většinou vědí, že nemají přednost a uhnou, i když se i zde občas objeví neskutečná bezohlednost. Zejména nepochopím chůzi středem - zřejmě si myslí, že nepřekáží nikomu, což je ovšem nesmysl. Choďte vždy při kraji, jedno jakém.

Osobně mám spíš problém se smíšenými vyznačenými stezkami, kde mají chodci svůj pruh a cyklisté také. Tam je přehlídka tuposti o řád výše, přestože pravidla jsou jasná. Pejskaři jsou asi nejhorší, efekt popsal autor v článku - pár vodítek jsem už natrhal.

Na nevyznačených smíšených trasách je to pak už jen o ohleduplnosti na obou stranách.

0 0
možnosti

Smilodont

31. 8. 2012 9:52
Chce to disciplínu, pořádek,..... ORNUNG !!!

V zájmu plnění plánu 3.dekáty totalitního majestátu jsou občané voliči povinni dodržovat disciplínu, ukázněnost, pořádek a haptchachtstellung.

-

podepsán generál volič

0 0
možnosti

z-VV-na-CENSORED

30. 8. 2012 21:34
To mi povez...

......kolo po prechodu vedes, jak mas, nebo jako spravnej cyklomam*d klickujes mezi lidma?

1 0
možnosti

steve78

30. 8. 2012 17:41
Jsem fascinován

Když jede cyklista po silnici žádá ohleduplnost a nezajímá ho, že silnice byla původně primárně určená pro jinou dopravu než je trenink cyklistiky. Když jede cyklista po chodníku (kde vůbec nemá co dělat) tak také žádá ohleduplnost a cinká, případně křičí, na všechny okolo aby mu uhli a on nemusel slézt. Vůbec ho při tom nezajímá, že tam nemá co dělat a chodník nebyl určený pro cyklisty a ti mají zákaz po něm jezdit. A ve finále si cyklista stěžuje, že po cyklostezce chodí lidé a jezdí bruslaři, kteří zase žádají ohleduplnost od něho. A přitom ani bruslaři ani chodci nemají zakázáno cyklostezku využívat. Cyklostezka byla stejně jako silnice nebo chodník postavena z daní nás všech a stejně jako řidič musí tolerovat na silnici cyklisty (případně chodce pokud není vedle vozovky chodník) a přizpůsobit se tomu. Tak prostě cyklista MUSÍ tolerovat chodce a bruslaře na cyklostezkách. Může se při tom zamyslet nad tím, že kdybys se cykloseztky stavěli jen z daní cyklistů tak jich je.....

0 0
možnosti

steve78

30. 8. 2012 17:42
Re: Jsem fascinován

.... zhruba 100x méně než teď, což by v realitě znamenalo 0km a ty otravní chodci a bruslaři tu stezku také pomohli zaplatit, tak prostě mají právo jí využít.

1 0
možnosti

Lesní sběř

24. 8. 2012 9:29
Nejsou žádné cyklostezky...

...jsou jen chodníky, které nějaký zběsilý vandal počmáral piktogramy panáčků na kolech. Jakmile se moci chopí nějaká rozumná vláda, bude tento zlořád jistě napraven a okolení panáčci odstraněni.;-)

1 0
možnosti

Astaroth

24. 8. 2012 9:58
Re: Nejsou žádné cyklostezky...

Proc by KSCM mela takto plytvat prostredky lidu?

0 0
možnosti

Liborcermak

24. 8. 2012 6:47
Měl bych dotaz

Zrovna včera jsem se byl na jedné pražské cyklostezce projet na inlajnech. Dokonce se tom chystám na svém blogu napsat reportáž. A tak by měl zajímalo, kde by dle Vašeho názoru měli inlinebruslaři jezdit.

0 0
možnosti

pilinazlenina

30. 8. 2012 21:44
Re: Měl bych dotaz

na dálnici je místa dost proč nejezdíte onanovat tam?

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
speciální pedagog

Seznam rubrik