Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

jafava

10. 2. 2012 6:52
Pan ministr školství Dobeš je první, kdo na tomto postu

skutečně pracuje a snaží se napravit nedostatky, které vznikly za působení jeho laxních předchůdců. Jenže má smůlu, jeho původ je ve straně VV a to se neodpouští.

Kdo chce být IN, musí na něm najít alespoň jednu chybu a tak se všichni předhánějí: kdo najde na panu Doběšovi více chyb, je více IN!

S autorem souhlasím ve všech bodech. R^

0 0
možnosti
L

lumin-oil

9. 2. 2012 13:41
ocividne

se s vama nemuzu shodnout ani na jedne vete. Papouskujete presne jen to, co uz jsme si vsichni xkrat precetli. :-/

0 0
možnosti
VVŠ

ver.va

9. 2. 2012 23:26
Re: ocividne

Učímk ismy, pojmy a češttinu z doby komunismu. Robím 175 listů k maturitě - formální debilita. Ale máme nejlepšího ministra školství! Ptejte se, sakra, češtinářů!

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 2. 2012 13:36
Naivko.......

:-)......je to chaotický psychopat bez vize, jeho jednání je emoční, o školství nemá ánung. trpí nemocí z povolání(vězeňský psycholog), a měl by na to dostat invalidní důchod. Nebo se také může naučit plést košíky z proutí, či jinou užitečnou práci. Nepoužitelný ani pro praktický život! RvXRv

0 0
možnosti
VB

vlada511

9. 2. 2012 13:17
Tomu nerozumím

Spíš myslím, že tak hrozného ministra školství jsme ještě neměli. Včera jsem se dozvěděl, že se nebudou vyplácet mzdové náklady na schválené projekty ve školství - tedy jestli to chápu dobře, tak práci učitelé odvedli, vzdělávací akce proběhly, ale peníze na ně učitelé nedostanou. To mi teda přijde jako zlodějina - vám ne ?

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 2. 2012 13:31
Re: Tomu nerozumím

Mno já bych to viděl tak že tak hloupé aby něco dělal zadarmo ale zaplaceno to dostal až někdy "až se to schválí" snad nikdo nebyl ,.Takže projekty schváleny byly, ale pracovat se v nich nezačalo, akce neproběhnou a nikdo nic nedostane.

Něco jiné je bohužel často dosti zdlouhavá a obtížná práce na přípravě návrhů těch projektů. Tak ta práce skutečně spadne pod stůl..

0 0
možnosti
AA

Saša

9. 2. 2012 13:16
Pro mne byl nejlepší P. Piťha.

To byl nejrozumnější ministr školství, jakého jsme kdy měli. Ovšem funkci vykonával ve zcela odlišném společenském klima a za zcela odlišných výchozích podmínek...

Dobešovi vytýkám jeho akademické extempore (nejde /jen/ o školné, jde především o institucionální otázky) a také pokus likvidovat speciální školství. Jinak bych ho i bral - ale tyhle dva těžké přešlapy mu odpusti nemohu.

1 0
možnosti
IH

ivahut

9. 2. 2012 13:05
Trochu tápu

Myslíte všechno vážně? A pokud ano, souhlasíte jako speciální pedagog s likvidací speciálních škol?

1 0
možnosti
PH

petrph

9. 2. 2012 12:31
tak aspoň jednu poznámčičku

I když se najdou mnozí moudří lidé, co dávno, dávno před námi dobře věděli, že utrácet mohu pouze to, co vydělám (a nic proti tomu), tak stejní a jim podobní dobře věděli, že zadlužovat se, to je cesta do pekel.Nevím co to je za dobrou výchovu, říkat studentům, teď máš studium zadarmo, ale tady podepiš úpis že to někdy za x let to musíš i úroky bance splácet.Obávám se že tímto způsobem je vychováváme přesně  k té finanční negramotnosti /či spíš bezstarostnosti), na kterou teď dojíždí polovina domácností ve státě..

0 0
možnosti