Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Profesor_Nula

30. 4. 2009 10:51
Když jste tak chytrý

tak se zkuste na chvíli vžít do role řešitele problému a navrhněte řešení, které bude fungovat... A co se týká reakce v diskusi na zaměstnanost 50níků, tak to opravdu nemá stát ve svých rukách, pokud tedy nejde o místo veřejné. Pokud 50ník nemá oproti 30níkům žádnou výhodu, tak má prostě smůlu. Každopádně v něčem by navrch mít měl... Tím neobhajuju naše vlády, je pravda, že nefungují dobře.

0 0
možnosti
JV

georgino

30. 4. 2009 11:09
Re: Když jste tak chytrý

nemyslel jsem dotační, nebo jakoukoli jinou politiku, ale vytvářením celospolečenského klima, že padesátka zvládne to samé, ale ve spolupráci to bude OK, oboje zkušenosti. Lepší vzdělání a zkušenost. Pokud vím, banky začali se samými mladými, krásnými, kreativními,  a kde je krize. Asi ta zkušenost chybí, i když nevěřím, že by to zvrátilo rozhodnutí majitelů bank, Ale na ksicht se dělaly dluhy.

0 0
možnosti
MD

miba

30. 4. 2009 9:58
ježkovi voči???

8-o .. dál mě přešla chuť číst

0 0
možnosti
JV

georgino

30. 4. 2009 9:54
Já raději skotskou ...

Souhlasím s Vaším názorem. Tato společnost si evidentně neví rady s daným problémem. Ona si neví rady nejen s nepřizpůsobivými občany, tzv. diskriminovanými, ale neví si rady ani s tím, proč člověka po padesátce již nikdo nechce zaměstnat. A pokud sleduji život kolem sebe, nevím, s čím si rady vědí.  Vědí si rady jenom se svojí imunitou, teplýma místečkama a ty občane si poraď. Kde je čest, hrdost, poctivost. v (Y)

Jenom se bojím, že si poradíme zase až za čtyřicet let.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
speciální pedagog

Seznam rubrik