Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nechápu proč pro zavilé kuřáky nejsou vyhrazené některé hospody, kde by si mohli vzájemně ničit zdraví-šťastní a spokojení, ani by tak někomu vadili? Něco jako rezervace pro indiány;-Dplošné zákazy mi vadí ač silné kuřáky ve svém okolí také nemusím-prostě se jim vyhýbám

0 0
možnosti
Foto

"Přesedlal" jsem na předzahrádkové hospody, protože mně nebaví z poloprázdné, nebo zcela prázdné hospody odbíhat od piva ven s cigárem v ruce. Uvnitř nuda, ticho a otrava. V předzahrádkovejch hospodách je uvnitř taky nuda, ticho a otrava. Ale venku už se to podobá normální hospodě. Sedí tam "pivapitelé", kuřáci, nekuřáci a baví se tak jako dříve uvnitř lokálů.

Jen stále také vyhlížím nějaké ty maminy s kočárkama a .... Nic. Dopoledne nic, odpoledne nic, před půlnocí nic. Tak kde teda všechny ty ženský s dětma jsou? Jestli to kopíruje demografický vývoj v Česku, tak je to špatný. Do deseti let asi vymřeme. A jeho výsost Ludvík měl zřejmě nějaké chybné informace o tom, kolik se u nás rodí dětí, když do zákona o honu na čarodejnice tenhle argument zapracoval.

No nic. Lid český je přizpůsobivý. Změnil jsem domácí hospodu, za jinou, která má předzahrádku. A pan Majitel mi slíbil, že si do šatny můžu přinést vlastní nepromokavou bundu, na horší časy. Když bude pršet, nebo mrznout. Prej už jich tam od štamgastů má pět. Budu šestej. ;-)

1 0
možnosti
Foto

A jako nekuřák jsem zase já rozpakoval vlézt do zakouřené hospody, ne snad proto, že by mi vadili kuřáci, ale proto, že jsem pak musel prát všechno oblečení v Arielu a vlasy v šamponu.

Nemyslíte, že to byla trochu příliš velká cena za svobodu kouření? A to už vůbec nemluvím o faktu, že sednout si v přírodě do trávy znamená pak riskovat sednout na vajgl.

0 2
možnosti
Foto

A teď si představte, že jsou lidé, kteří oblečení perou, protože ho měli na sobě a mohli ho propotit nebo načichli kuchyní a třeba si i myjí vlasy šamponem, protože je nechtějí mít nemyté. Opravdu jste pral a myl si vlasy jen kvůli kuřákům?? A když teď nebudou kouřit v hospodách, tak nebudete prát nebo mýt si vlasy?

0 0
možnosti

Chápu to tak, že autor souhlasí se zákazem kouření na ulici. Ano, také s ním souhlasím.

1 1
možnosti

J55a13n 29L83u66n50g67a

6. 6. 2017 23:34

To je teda hovadina ten váš článek, větší jsem v životě nečetl. A jen pro zajímavost. Když se svého času zdražilo pivo, byly prázdné hospody a lidé si tam dávali čepovanou kofolu. A to zdražilo jen na asi 8 korun. A druhá věc. Já jsem hrál 8 let na fagot a můj učitel byl silný kuřák. Do úst se dává strojek a ten je ze dřeva. Umíte si představit, jak ten strojek smrděl kouřem a já to musel každý den hodinu cucat. To bylo 8 let utrpení. To jsou jen 2 příklady vaší bezohlednosti.

1 4
možnosti

Vy se ptáte paní v patře, co máte dělat? Ona vám neřekla, že máte přestat kouřit?

0 1
možnosti

Klasická hospoda byla odjakživa pro chlapy na pivo, rum, cigára a plácání rozumem. Na jídlo, vínko, kafčo a posezení, nebo rande jsou restaurace, kavárny, cukrárny. To je prostě fakt. V sámošce taky neprodávají auta, do banky chodíme kvůli penězům a do hospody...No hospody, knajpy, pajzly už právě přestaly existovat. Nová doba

11 1
možnosti

Je opravdu komické, když má někdo plná ústa svobody rozhodnutí pro majitele hospody. Pak si ho rozkliknete na fb profilu a na každé druhé fotce ma cigaretu na pysku.;-D

0 3
možnosti
Foto

Zvykla si celá civilizovaná Evropa, zvykneme si taky!

1 11
možnosti

A jakpak se pane Brzobohatý pozná, že jsme si zvykli? Na nesvobodu se nedá "si zvyknout".

12 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
speciální pedagog

Seznam rubrik