Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Hezký - a připomněla jste mi buldočka našich mladých, před nedávnem jim odešel do psího nebe ... -:)

0 0
možnosti
Foto

to je mi líto paní Ludmilo-vím jak to bolí když odejde psí kamarád-nejlepší je hned si pořídit nového dík za komentář a hezký den:-)

0 0
možnosti
Foto

Vy fotíte tajně? Telefon skrytý v kabelce či za kabátem? Nebo proč jsou ty vaše fotky tak rozmazané?:-)

0 0
možnosti
Foto

já nevím-asi nějaký třes rukou-že by na mě lezl Alzheimer?;-D

zkusím vyčistit mobil a uvidíme jestli to bude příště lepší;-)

0 0
možnosti
PL

P17e22t71r 42L70a38n58g42e71r

10. 10. 2018 21:11

Zajímavé a inspirativní. S tím, jak pořád něco hledáme, bychom mohli s manželkou vystavovat celou naší domácnost.

Vám Karma Libuš R^

0 0
možnosti
Foto

děkuju pane Petře-jen si říkám, až uvidím někoho jak vybírá kontejnery, že to nemusí být bezdomovec ale umělec který se chová ekologicky a recykluje materiál-ale u mě doma by se toho taky našlo;-D!pěkný večer

0 0
možnosti
Foto

Jste tam samá akce.8-o Třeba František-Francois nezíval, ale otevíral pusu údivem nad krásou těch děl.;-)

0 0
možnosti
RK

Stále častěji se říká, že není důležité něco umět, ale nápad. Vzpomněl jsem si na Yoko Ono a její slavnou výstavu "polovičních předmětů" (spočívala v tom, že co jí přišlo pod ruku, to přefikla napolovic - pro pořádek, Lennona nevystavovala ;-)). Určitě lze nápad ocenit. A François... co je malé, to je roztomilé... většinou ;-D;-D;-D;-O

0 0
možnosti
Foto

pravda Ríšo-opravdu originální nápad je někdy víc než samotné provedení-pejsek byl fakt roztomilej-díky že jsi mi decentně připomenul že jsem u jeho jména zapomněla na ten malý ocásek pod c-ale opravovat to už zpětně nebudu -případní francouzštináři mi snad prominou-anebo je naopak potěší, že si mě mají zas pro co podat-kromě mizerné kvality fotek;-)

0 0
možnosti
VN

Ano, na této výstavě byl nejzajímavější buldoček František ...R^;-D

0 0
možnosti
Foto

byl sladkej že jo?:-)úplně k sežrání;-D

1 0
možnosti
Foto

J64a27n 63P45r58a98ž72á51k

10. 10. 2018 17:27

R^Zajímavý nápad, udělat výstavu dílek, vytvořených z nalezených předmětů. Některé se mi líbí víc, jiné míň. Jen mám obavu, jestli František není opačného názoru a ta jeho loužička nebyla hodnocením celé akce;-D. Libu, díky za zprostředkování, přeji hezké odpoledne:-)

0 0
možnosti
Foto

souhlasím Honzo že některé ty věci bych si domů nepověsila ale jako nápad mi to připadá super-dík za nákuk a pěkný večer:-)

1 0
možnosti
PK

No tak to jsem nevěděl, že pejsan může na výstavy, to bych ho vzal. aby si to umění taky užil...;-D

1 0
možnosti
Foto

na Kladně pejsci chodí na výstavy běžně:-)

v blogu o výstavě na Kladenském zámečku taky jeden byl https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679521

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik