Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milá kolegyně převážená, oproti Francouzů mám italské osoby rád, hlavně pro jejich kulometnou mluvu. Dost jsem s nimi byl pracovně v kontaktu i v Německu, vlastně jsem jimi byl považován za Itala podle mého italského vzezření za mlada. Přeji spokojenost!!R^;-D

0 0
možnosti
Foto

tvrdím někde v blogu opak?8-o

0 0
možnosti
Foto

dík Marceli za nakouknutí a pěkný večer:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Jako bys zmenila jmena a mistopis a pritom mluvila o nasich politickych borcich;-D

1 0
možnosti
Foto

taky si říkám Jane, že to je v bleděmodrým to samý;-)

1 0
možnosti
Foto

R^;-DJe to všude stejný, lidi mají z politiků akorát pr... srandu.

1 0
možnosti
Foto

přesně tak Klárko, to by nás mohlo uětšit;-)

1 0
možnosti
RK

Slyšel jsem, že Italové jsou podstatně temperamentnější a nejdou pro slovo daleko, ovšem proti jejich volební rétorice tu působíme jako poklidná venkovská tancovačka na rozdíl od heavymetalového bugru ;-);-);-);-);-);-)

0 0
možnosti
Foto

to je pravda, jsou to divoši, ale zároveň mi připadá, že ten jejich humor, s jakým to pojímají je dost podobný našemu

0 0
možnosti
TB

Hezky se oháníte rasismem, jen postrádáte doklad konkrétního výroku zaměřeného proti konkrétní rase, jako vždy.

1 1
možnosti
Foto

já se ničím neoháním, tohle je z internetu a já sama avizuji, že je to jen ukázka italského předvolebního boje:-/

1 0
možnosti
DV

D58a79v28i46d 35V26l24k

27. 2. 2018 18:41

Díky Libuško. Je to prostě vyčuraný populista nejhoršího zrna a chce ke korytu.Bylo by fajn kdyby někdo, kdo umí italsky, popsal do jaké miry jsou pravdivé blogy paní Pilloni a do jaké míry jsou to slátaniny s bulvárních plátků.

1 2
možnosti
Foto

proto jsem to uveřejnila Davide, z jejího posledního blogu totiž vyplývá, že je to vzor křesťanských ctností zatímco to tak úplně není-neboj budu v tom pokračovat, ale ne jejím stylem, spíš takovouto spíše humornou formou-dík

2 1
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik