Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Libuše, no teda ta představa, že bychom my mohly pokreslit těla našich mužů... (nebo jste snad myslela cizí těla?) :)) Musím říct, že to vínko Vám ohromně sluší, myslím, že nejlepší úvodní fotografie ;-)R^

0 0
možnosti
DV

D49a55v72i55d 36V59l77k

31. 3. 2018 12:06

Zase na ten můj pupek by se vešlo půl města, ale musel bych oholit "plátno";-D

1 0
možnosti
Foto

no tak bys byl obří chodící kraslice;-D dík za přečtení a hezké velikonoční svátky

0 0
možnosti
Foto

R^Zase jsem se dozvěděla něco nového, dřív jsem o zajdalenovi (Jackalope) neslyšela, tak jsem si ho vygooglila:-). Mimochodem, moc Vám to sluší na úvodní fotce.

0 0
možnosti
Foto

moc děkuju, to víte, když se ženská načičnčá tak to jde-ale když ráno lezu z postele tak to vypadá úplně jinak;-D

1 0
možnosti
PK

Plná tramvaj. Vstoupí starší paní a stoupne si nad mladého Vlasáče zahloubaného do telefonu. Paní spustí: Džentlmeni už asi vymřeli, že?

Vlasáči dojde, že se to asi týká jeho. Rozhlédne se po tramvaji a pravcí:

Nevymřeli madam, ale nevidíte, že je obsazeno?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

;-Dto je sice vtipné ale nevidím souvislost s kraslicemi?8-o?

0 0
možnosti
RK

Pokud tvoří bodypainting (proč musíme pořád používat cizinismy a nenapíšeme prostě tělesné malování? Mělo by to i hezký podtón) skutečný odborník, je se na co dívat, to bezesporu. Ostatně totéž platí třeba o pouličních malířích, kteří dokáží na chodníku vytvořit obraz, nad nímž můžeme dlouho žasnout. Chybou je, když se z toho pokládání barev na tělo stane senzace za každou cenu. Ovšem když jsme u těch kraslic, nebudu řešit pomlázku u pánů, ale navrhnu jinou variantu: co třeba zdobit stále více módní holé hlavy nás pánů? Jen pro pořádek, z tohoto pokusu bych byl naštěstí vyloučen...

0 0
možnosti
Foto

malování na pleš je zajímavý nápad-to by už bylo spíš vejce pštrosí než slepičí-a co takhle ozdobit pánům panděra;-Dto se tě ale taky netýká, jak jsem si stačila všimnout

ale u některých by to bylo obří vejce jak od dinosaura nebo goodzily-jestli vůbec takoví obři snášeli vejce-anebo ta příšera z Vetřelce

0 0
možnosti
Foto

Rovnoprávnost je zde otázka úhlu pohledu, nějaký muž by si naopak mohl stěžovat, že chce být veřejně pomalován na nahé tělo, ale že mu to není umožněno.;-)

Jinak my máme místo zajdojelena klasického domácího skřítka žroutka. Nikam se nestěhuje a občas něco šlohne z lednice. Naivně jsem si myslel, že ho kočky vyženou, ale on je potají po nocích uplácí kapsičkami:-)

1 0
možnosti
Foto

no právě za práva mužů já svými blogy bojuji ale jsi asi jeden z mála kod to prokouk;-)

jinak s tím skřítkem to je mrzuté ale přiznej že jackelope který by ti vyžahl láhev whisky by tě naštval víc;-)

1 0
možnosti
Foto

No to je představa s tím pomalovaným chlapem.;-D;-D Jdu zamknout bar, i když whisky asi ani nemáme...

1 0
možnosti
Foto

jojo Klárko bar si přes svátky hlídej-všude budou pobíhat velikonoční zajíčci a to je pro jackelopa příležitost se ztratit v davu:-)

1 0
možnosti
Foto

Já jsem si nedávno připadala, jako bych taky měla pomalovaný obličej. Vnímala jsem cestou z práce takové ty pohledy, které si po vteřinovém setkání ještě překvapeně dávají repete. Tak doma honem k zrcadlu. Ale kdepak, čumáček byl v pořádku, jen ve vlasech mi uvízlo cosi zeleného, co se mi tam usadilo zřejmě cestou přes park.:-)

1 0
možnosti
Foto

Před pár týdny jsem stříhal túje, druhý den jsme pak jeli k mladým. Ač jsem se mezitím sprchoval, dcera si po naší návštěvě stěžovala, že má byt plný maličkých zelených větviček:-)

1 0
možnosti