Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P94e52t45r 28B54u20r38i57a76n

5. 10. 2018 14:12

Četl jsem jednou vyjádření jedné Češky vracející se po dlouhých letech zpátky do Čech. Děkovala Bohu, že jsme zůstali zatím normální. Jako příklady uváděla: podržení dveří muži, vpuštění ji jako první do dveří, pochválení ji, že jí to sluší, sjetí postavy od hlavy k patě a k tomu úsměvy a obdivné pokývnutí hlavou, lehké flirtovací poznámky, dvojsmyslné náznaky...tohle všechno by bylo jinde bráno jako sexuální harašení. Doslova napsala: cítila jsem se jako královna....ale hlavně jsem se cítila být po letech zase ženou.

Také píšu o hnutí Mítu, hned pod vámi, rozhodně tuto problematiku nepodceňuji.

1 0
možnosti
Foto

dík podívám se na to-hezký víkend:-)

0 0
možnosti
RK

Jednou mi v tramvaji stoupla majitelka jehlového podpatku na palec. Koncentrace jisté hmotnosti do bodu cca pěti milimetrů čtverečních mě v tu chvíli zbavila chuti na erotiku. A také jeden vtípek: Manžel ráno vstane a říká své ženě: "Umiluju tě k smrti. Jen se vykoupu a pak uvidíš." Žena čeká půl hodiny, hodinu, pak jde do koupelny a ptá se manžela: "Tak co bude?" A manžel napůl chránící ve vaně dí: "Víš co? Dávám ti milost!"

1 0
možnosti
Foto

být přišlápnut jehlovým podpatkem je asi jako když se příšpendlí motýt na preparčení podložku -dík za vtip, uložím si ho až se bude někdy hodit ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Výborný manuál, Libuško, pár jedincům bych ho doporučila vytisknout a nosit s sebou :-)!

0 0
možnosti
Foto

díky Zdeni, byla to spíš legrácka-ikdyž na každém šprochu pravdy trochu-hezký víkend ti přeju;-)

0 0
možnosti
Foto

Podpatky???8-o Leda by rád zachraňoval... Jenže když vidím, jak to lidi neumějí, radši to pokoušet nebudu.

0 0
možnosti
Foto

ale lodička s ostrým podpatkem může být i skvělá zbrań-zuješ a hodíš po útočníkovi a pokud se trefíš tak je zneškodněn-anebo ho párkrát bacíš po hlavě a hned tak na tebe nezapomene;-)

1 0
možnosti
Foto

- Ten muž mě strašně zklamal.

- Proč?

- Pozval mě k sobě do bytu, že mi ukáže sbírku motýlů.

- A ty jsi šla?

- Šla jsem.

- No a?

- Představ si, že on tam tu sbírku motýlů doopravdy měl!

0 0
možnosti
Foto

ty chlapi jsou fakt hrozný;-D;-D;-D

to by mě taky namíchlo-dík za přečtení a vtipný vtípek:-)

0 0
možnosti
JS

Podpatky... už jen v sebeobraně :D

Jak jsem ještě o deset cenťáků vyšší než normálně, mydlím se hlavou o proklatě nízká visací emhadéčková madla, místo do očí, je mi hleděno dost často na prsa - nikoli kvůli atraktivitě, ale ve výšce očí nemá muž moc šancí než se podívat přímo před sebe aby nenarazil.

Navíc v lodičkách ztrácím dech, protože sebelepší lodičky jsou po určitém čase vězení, týrají moje nohy a když mě něco bolí, ztrácím dech :)

Radši bosá než podpatky :)))

1 0
možnosti
Foto

na rozdíl od tebe jsem spíš mrně ale chodit se v nich nedá to je pravda Jani-vzít je do igelitky a obout až na místě, než se posadíš na barovou židličku;-Ddík za přečtení a hezký zbytek večera:-)

1 0
možnosti
Foto

J55a31n 16Š74i94k

4. 10. 2018 19:39

Karma, hlavně za tuto větu: ženy ztrácejí ženskost ale i vy často zapomínáte na ta úplně obyčejná a jednoduchá gesta, které z chlapů dělají neodolatelné džentlmeny a galantní rytíře.

Zdroj: https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=681168

Hezký večer přeji

1 0
možnosti
Foto

děkuji pane Šiku a také přeji hezký zbytek večera:-)

0 0
možnosti
Foto

děkuji a hezký večer:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Libu, to je sice moc hezké, ale já jsem strašně plachej kluk. Když to tak vezmeš, tak jsem v podstatě ještě panic;-D

0 0
možnosti
Foto

tak právě tohle a právě tobě moc nevěřím Honzo;-)dík za přečtení a pozdravuj doma

1 0
možnosti
PK

Mám doma strašně dobrý víno a zajímavý obrázek,mohli by jsme o něm diskutovat až dlouho do noci;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

o čem diskutovat? O tom víně, o obrázku nebo o svádění? A jaké víno a jaký obrázek? chtělo by to přesnější informace-ale dík a pěkný večer;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik