Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Začíná to docela vtipně - ale nezklamala jste mě, vaše myšlení je přesně takové, jak vypadáte na fotce. ;-D

0 0
možnosti
Foto

jestli myslíte že myšlení člověka lze poznat podle fotky tak je jasné, proč vy svoji fotku radši neuveřejníte;-D

0 0
možnosti
Foto

H66a86n71a 30V16l78k90o17v80á

27. 12. 2016 21:23

R^Tak hlavně že víte JAK ho správně milovat. Mohu Vás ujistit, že pro všechny muže co znám je JAK podstatně důležitější než proč.

0 0
možnosti
Foto

;-D když víte proč tak to JAK zvládáte lépe;-D

1 0
možnosti
PM

Já jsem také žádný důvod proč milovat muže nenašel - a tak žiju radši se ženou

6 0
možnosti
Foto

Je mnoho důvodů pro tamto a tamto a každý z nás má ty důvody trochu jiné, nejhlavnějším důvodem je ale asi to, že s někým je mi lépe, než by mně bylo samotnému.

0 0
možnosti
MS

Osobně si myslím a nemůžu mluvit za svoji ženu.že obecně muži a ženy,nebo ženy a muži nenajdou 10 celých důvodů proč milovat opačné pohlaví. Ale najdou stovky důvodů proč opačné pohlaví v obecné rovině nakopnout do ....

Jenže k čemu ty stovky důvodů jsou,když jsou pořád spolu?Jaký je ten důvod?

0 0
možnosti
Foto

:-)když ho-ji miluješ, není co řešit

0 0
možnosti
RE

Mrzí mě, že vám nemohu poslat elaborát "Desatero pro správný chov muže" který kdysi vypracovala jedna kamarádka, neboť zanikl s předešlým počítačem...ale už i ten název stojí za to:-) Nezbývá, než připomenout zásady pro spokojené soužití s muži, již notoricky známé: OSTA, NESTA, SEZA a UU:-):-)

0 0
možnosti
TH

To znam, pry zasady spokojeneho souziti.

OSTA je obdiv stale, NESTA je nezatezovat starostmi, SEZA je sex, kdyz se mu zachce a to uplne nejhorsi(spis je vsechno hruza) je to UU: Uvareno, uklizeno.

Tohle mysli nekdo vazne?

1 0
možnosti
Foto

Jsem muž a tak tento článek z principu nemohu komentovat. Určitě však stojí za porovnání se článkem Sedm důvodů, proč miluji svou ženu:

http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=343540

0 0
možnosti
Foto

zmíněný článek jsem si přečetla-zatímco můj je humorně a ironicky zaměřen ten váš je míněn jako vážné vyznání---anebo?;-D

jak výše komentoval pan Enders-berme život s úsměvem

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik