Diskuse

Sex po telefonu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tak já nevím, Máňo, jestli toho krocana mám zabít celýho, nebo jenom půl a tu druhou půlku nechat běhat? Jak může mít starej, tlustej a plešatej prďola sex po telefonu? To si dovedu představit u patnáctiletého puberťáka, který při laškovném povídání se ženou po telefonu vyteče, ale u děduly je pravděpodobnost takové událost velmi blízká nule.

0 0
možnosti
Foto

já nevím pane Santere já bych řekla že ten puberťák má větší šanci někam jít a užít si v reálu-ačkoliv dnes call girls dojdou osobně-ale na to zas takový důchodce třeba nemá finance a ten telefon je asi levnější:-)

dík za přečtení a komentář

0 0
možnosti

Přiznám se, že volání na linku sex po telefonu jsem nikdy nepochopil, možná snad jen u nočního vrátného firmy, kde se nekontroluje kam kdo volá, a kde dotyčný nemá přístup na internet:-)

0 0
možnosti
Foto

R^;-Dtak nějak to pane Šestáku vnímám i já;-D

děkuju za nakouknutí a hezký den přeju

0 0
možnosti
Foto

Sex po telefonu může být neškodná "zábava", při níž nehrozí neplánované rodičovství. Pravda, může se zvrhnout v oplzlé nechutnosti, případně stalking. Je to trochu hra s ohněm. Zahřeje nebo i popálí.;-)

1 0
možnosti
Foto

;-Dto máš pravdu Pavlo-otěhotnět přes telefon to by bylo něco jako neposkvrněné početí;-D

dík za nakouknutí a pěkný večer

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, p. Jene... A možná by ho to po té viagře páclo - a měli by po starosti. On i jeho žena. Ale je vidět, že muži jsou snílkové, i v pokročilém věku. (A ženy realistky). R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlas, jen bych dodal realistky, co maji rady romantiku:)

1 0
možnosti
Foto

R^Libu, námitka. Ten pán si neuvědomoval starou pravdu, že totiž na každé ženě lze najít něco krásného, například oči nebo rty. A navíc neměl fantazii a na její postavě nedokázal vidět třeba rozkošné faldíky a další smyslná zákoutí. A když už byl takový, mohl si opatřit viagru, vyšla by ho určitě levněji a oba si mohli užívat dál. Jenomže to by pak nebylo o čem natočit ten film;-)

1 0
možnosti
Foto

souhlasím Jane dík za přečtení a hezký zbytek středy;-)

1 0
možnosti