Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Jo, život tropí hlouposti;-D...

0 0
možnosti
RK

Asi bude nutno kličky nahradit patentkami. Alebo volajakým iným bazmekom. Hle, čeho jsme my ušetřeni.

0 0
možnosti
Foto

patentky jsou taky nespolehlivý-jo vy chlapi máte všechno jednodušší-nevím co je bazmek a nechce se mi to googlit-něco jsem ti poslala do mailu-vláček ani ženská v podvazcích to sice není ale mohl bys na to juknout;-)

0 0
možnosti
Foto

Hezké, Libuško, když jsem nosívala dvoudílné plavky, což je docela dávno, tak se mi to nikdy nestalo, asi jsem přišla o napinavy zážitek

0 0
možnosti
VV

Take se mi to nikdy nestalo. Ale ja nikdy dvoudilne nenosil. A nekdy ani ty jednodilne.

0 0
možnosti
VV

Nejak nechapu clanek ani diskusi. Staci zajet si do mnichovan nebo na bavorska jezera a tu vrchni zavazovaci cast tam temer nespatrite. Jeste nekdy pred 40-ti roky vozily autobusy turisty z Holandska do mnichovskeho Englischer Garten obdivovat pahorky a udoli Mnichovanek.

Dnes se nad nimi nikdo nepozastavi. a v Biergarten Grßhesseloher Seeje dokonce bezne, ze tam popiji pivo zeny i muzi nejen oben ohne, ale i unten ohne.

0 0
možnosti
Foto

to víte pane Vladimíre, lidé jsou různí a když se někde mám být v plavkách tak se to má dodržet, ne?;-)

0 0
možnosti
KM

K68a47r36e28l 53M28a13s66e19k

30. 6. 2018 18:06

Loučím se, Libuše, a ruším účet pozorovatele a občasného komentátora. Vaše články jsou fajn a držím vám R^R^

0 0
možnosti
Foto

to mě moc mrzí, budete tu chybět;-(

ale určitě víte proč to děláte-tak také držím palce;-)

0 0
možnosti
Foto

Někdy mám, Libuško, neodbytný pocit, že tam ty šňůrky někdo brigádně rozvazuje:-) Ale zvládla jsi to se ctíR^

1 0
možnosti
Foto

ty taky?;-D tonjsem ráda že nejsem sama

jinak dalo se to vydržet moc lidí tam naštěstí nebylo;-D

1 0
možnosti
DV

D61a90v71i72d 30V80l58k

30. 6. 2018 17:02

Ty jo Libuško s hezkou ženou bez vrchního dílu plavek je ve vířivce rád každý muž. Já tě obdivuju, kolik toho napíšeš.Ty fakt píše každý den blogR^

0 0
možnosti
Foto

dík Davide, někdy jich tam nasázím dopředu více protože každý den se člověku psát skutečně nechce-takže když přijde múza píšu, když ne jen komentuju-ale ty se taky neflákáš a na rozdíl od mně je máš delší-ty články;-)

0 0
možnosti
Foto

;-DR^Proto nechci už nikdy plavky na zavazování.;-)

1 0
možnosti
Foto

ale takový ty různý zapínátka taky můžou zradit-umělohmotný prasknout a kovový zas pálí na sluníčku- tak jak to řešíš? Koupeš se bez plavek?8-o

0 0
možnosti
Foto

R^Az pujdes priste do virivky, dej vedet a uzliky moc netahuj;-):-)

1 0
možnosti
Foto

hlavně si dám příště pozor kam směřuje ta tryska-on byl ten proud opravdu silný-ale jako masáž superR^;-)

dík a pěkný sobotní večer

1 0
možnosti
VF

Podobně nebezpečná je i skluzavka, pokud dáma jede po břichu hlavou vpřed.

0 0
možnosti
Foto

Na Živohošti byla skluzavka na pylonech a při nižším stavu vody to byl docela odvaz. Jezdil jsem ji po hlavě, ale při nočním nuda koupáním jsem měl strach o to nejdražší a jezdil jsem po zadku. A to zase mělo jiné, často nepříjemné dusledky.

Ale, byli jsme mladí a nikdo plavky neřešil. Legrační by fakt bylo bývalo, kdyby nám v roce 1970 někdo řekl "styďte se, je normalizace". Asi bychom mu řekli něco nehezkého.

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik