Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zkuste reklamy nebrat vážně, dívejte se na ně, jako na kraťoučký film.

A filmy jsou dobré, nebo špatné.

0 0
možnosti
Foto

já se tím nijak nestresuju;-Dje to spíš jen konstatování;-)

pár reklam mě také pobavilo...ale většinou jsou nebetyčně hloupé

děkuji za přečtení

0 0
možnosti
MK

Mě reklamy neoslovuji vůbec, nikdy jsem podle nich nic nekoupila, a zajimal by mě vzorek lidí,kteří kupují na základě reklamy. Já měla zato, že reklamy jsou vždycky na neprodejné zboží. Říkám si, jestli se zadavatelum vubec vynaložené prostředky vrátí.

0 0
možnosti
JK

Možná to nepřiznáte, ale všichni .. Kromě lidí z pralesa, nakupují podle reklamy. A ani o tom možná nevíte..

0 0
možnosti
Foto

Píšete hezky, ale bezúčelně. Prakticky nikdo reklamy takto nepitvá.

Kdysi byla reklama "Bobik", kdy mladý pár přinese do čínské restaurace svého miláčka, pejska a dá jim ho místo hlídání upečou.

A oni pejska upečou. Mně se ta reklama moc líbila, ale syn mi dal studenou sprchu. nevěděl jsem, na co ta reklama byla (na nějaký internetový vyhledávač).

2 0
možnosti
Foto

tak na bobika nedám dopustit,;-D ta mě pobavila snad nejvíc,ale ipár dalších by se dalo zmínit

do pitvání reklamy jsem se pustila právě proto že to nikdo nedělá, napsat stopadesátý článek o islámu nebo jiných věcech, které se tu neustále dokolečka přetřásají- to by mi připadalo bezúčelné, někdo radši bombastická témata, která táhnou, já si všímám obyčejných věcí

děkuji za komentář

0 0
možnosti
JK

Asi máte pravdu. Zase ale kdyby nebyly tyhle nesmysly, tak se mezi nimi neobjeví ani taková krása jako na Intinimmissi. ;-D;-D ani nevím co je to za ovchod, ale reklamy na Vánoce perfektní.

0 0
možnosti
Foto

Ta reklama, i díky svému názvu, by mohla být i na noční klub. Je ale na obchod s dámský prádlem, protože zatím skoro všichni jsme (100-4)%..

Ale je opravdu pěkná. Podobnou, ale o malinko slabší má i Astratex.

0 0
možnosti
JS

;-)R^ Moje reakce na reklamy je podobná :-) Jak něco v reklamě vidím, just nekoupím. Pokud jsem to tedy neměla vyzkoušené jako dobré už před reklamou... A televizi nemáme, tudíž reklamy nám otravují doma život minimálně :-)

0 0
možnosti
Foto

To je, paní Jano, jen teorie. Jeden výrobek nekoupíte, ale deset si jich Vám zažere pod kůži a ani to netušíte

1 0
možnosti
PL

Je pravda, že se snažím vyhýbat reklamám, ale když má člověk zapnutou televizi, tak to nejde nevnímat. Níže uvedl František, že kritikou špatné reklamy se jí dělá reklama, což je pravda, ale souhlasím s Vámi, že o těch nejhorších reklamách by se mělo mluvit.

Já osobně jsem nedávno shlédl reklamu, kde její autoři hodně nevkusně předělali krásnou báseň od Jaroslava Vrchlického "Za trochu lásky šel bych světa kraj". Myslím, že se jednalo o výrobce uzenin a bylo tam něco o tom, že za salám šel bych světa kraj. To jsem byl opravdu šokován a nevěřil jsem té míře nevkusu.

0 0
možnosti
Foto

A to je právě to umění, šokovat v mezích zákona.

0 0
možnosti
Foto

Vidíte jak vás ty reklamy zaujaly a jak jim sama děláte reklamu i když negativní ? To je právě účelem reklam zaujmout a je jedno jestli v tu chvíli jde spíše o negativní, nebo pozitivní pocit. Lidé většinově sklouzávají ke konformismu a tak podlehnou většinovému názoru, módě, stravě a reklamě.

Ps. od známého jsem slyšel, že i naši milovaní lupiči, co si říkají stát, prý do svých poddaných hustili, skrze média, reklamu o úžasnosti EET. Ještě, že jsem to neviděl, protože bych se určitě pozvracel. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nebylo to tak strašné.Ta reklama na EET byla celkem decentní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik