Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Hledat si výrazně mladší partnerku po padesátce je hovadina. Nanejvýš kamarádku na někdy (a ona by s tím měla být srozuměná a nepokoušet se zvedat level vztahu). Viděl jsem několik odrazujících příkladů. Leda by byl pán vyloženě rodinný typ, jehož největší náplní života je běhání kolem děcek. ;-D

0 0
možnosti
RE

Tak to jsem si musel přečíst:-) a potrefená husa už kejhá:

1.) U nás uplně v pohodě. Problémem je spíš nový druh býv. přítelkyně

2.) Sedí

3.) Uplně přesně! Nikdy bych nevěřil, jaká může být žárlivost kamarádů(i kamarádek)! To je ale zase největší důkaz, že moje nynější přítelkyně je opravdu nej....:-)

0 0
možnosti
Foto

tak hlavně ať vám to vydrží

kromě potrefená husa kejhá se také říká nové koště dobře mete

anebo krásné jsou začátky, horší ty konce;-)dík za komentář

1 0
možnosti
Foto

to zapadá do kategorie over fifty

0 0
možnosti
OF

í. A hlavně, je vždycky lepší podělat si život podle svého než podle toho, co vám poradili ostatní.

Zdroj: http://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=5:-P66033

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik