Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám potřebu něco tvořit, a tady se o to můžu podělit. I když poslední cca dva roky radši fotím, je to bezpečnější.:-);-)

0 0
možnosti
Foto

fotky nebo texty-každý se vyjadřuje jak je mu to nejvlastnější:-)

a vaše blogy se mi Klárko líbí

dík za komentář a dobré světlo a zajímavé náměty na dalším foceníR^

0 0
možnosti
EN

E74d30n31a 94N92o55v58á

30. 10. 2017 20:54

Já píšu blog dost z rozmanitých a možná protichůdných důvodů.

Začala jsem, protože mi přátelé na instagramu psali a povzbuzovali, že je vazne skoda, ze píšu jen komentáře pod fotky a ze bych mela začít psát tu knihu nebo alespoň blog..

Tak jsem zacala s blogem a nic moc jsem od toho nečekala. Idnes byla jediná platforma, kde mi přišlo, ze muj blog bude nejak minimálně propagovan mezi dalsi osoby, jinak by blog zapadl v dalších anonymních sférách..

Píšu, neboť me to bavi. Píšu a doufám, ze jednou vydám knihu, coz je mé dlouhodobé prani, takze si dělám takovou reklamu. . Píšu a chci psát jinak, otevřeně o věcech, cynicky a s nadhledem. Nepíšu, abych se vypsala ze svých pocitu a nálad, coz si nejak lidé mysli. Nepíšu, abych skodila a pomlouvala, coz si mysli muj ex přítel a mnozí ex pratele.

1 0
možnosti
Foto

jen v tom pokračuj Edno držím ti palceR^

0 0
možnosti
MP

Tady na iDnes je taková zvláštní blogosféra, je tady dost vyhraněný okruh témat. Jaksi se nemohu nikam zařadit - politika je téma, do kterého bych se nepustila, svoje soukromí člověk poodhalí sem tam v nějaké diskuzi, ale nikdy bych si netroufla na celé články(rodina by mne pak přizabila) a to ostatní je příliš různorodé.

Svůj blog však mám, ale jinde. Je to takový hobby blog, takový můj občasníček, kam zaznamenám, co zrovna dělám, případně přidám fotky a návod. Kamarádky a neteře dostávají upozornění a pokud je téma zajímá, můžou si ho přečíst a já jim nemusím psát dlouhé maily, ve stylu "jak se mám a co dělám".

Až jednou nebudu na nic zajímavého stačit, tak si ty články zarchivuji a blog zruším.

0 0
možnosti
Foto

děkuju za nakouknutí paní Marie a ráda k vám také nakouknu:-)

pěkný večer:-)

1 0
možnosti
Foto

Já píšu asi hlavně kvůli tý radosti ze psaní. Prostě, když mne něco napadne, sednu a hrábnu "do stroje". Když to někdo ocení, o to větší mám radost, když ne, nehroutím se z toho.

Měj se fajn, Líbo, a piš, co tě baví.R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

stejně tak Pavlo-je to radost když se člověku podaří zformulovat co má na mysli- a když to někdo pochopí-byť jen jeden z tisíce, tak je to radost dvojnásobná

pěkný večer:-)

a moc mě mrzí že jsme se na té autogramiádě minuly;-(

0 0
možnosti
DV

D22a21v16i73d 29V77l91k

30. 10. 2017 16:58

Já píšu pro radost.Sobě i ostatním a někdy taky když se vzteknu(občasná politika) Bratr se mě onehdá ptal: Ty vole ty musíš být v balíku,kolik máš za jedno přečtení??? Aspoň desetník? Nechtěl mi věřit , že nic, nemůže pochopit proč to teda píšu? Sakra ale ten desetník by byl dobrej, chodil bych za ně na obědy;-)

4 0
možnosti
Foto

Ano Davide spousta lidí si myslí co z toho máme8-o

a já si také někdy říkám jestli bych všechen ten čas trávený psaním neměla využít jinak-třeba víc cvičit a běhat;-D

dík za nakouknutí a pěkný večer

2 0
možnosti
RE

"Někdo se snaží šířit své politické názory".... To je tak 70% článků. Dobře, i to se musí. Řekl bych: "zaplaťpámbů za ten zbytek:)"

7 0
možnosti
Foto

máte pravdu Romane té poliiky je tu více než dost:-)

dík za přečtení a pěkný den

0 0
možnosti
JT

Taková všehochuť: zábava (humor), terapie, ale i provokace, neotřelý úhel pohledu, hrátky s jazykem, vděk Matce Přírodě...zkrátka jaká přijde inspirace, baví mě to. Nejen psát, i číst a "pokecat" formou písmenek:-)

0 0
možnosti
Foto

souhlasím a mám to také tak

dík za nakouknutí a pozdravujte želvičky:-)

1 0
možnosti
MV

bavi me to a pisu i proto, aby se lidi rozpomněli, vzpomněli, začali mluvit, nebo psat

3 0
možnosti
Foto

také jsem si Marku všimla jak rychle zapomínáme a neškodí občas něco připomenout dík za nakouknutí-a už nechoďte do hospody v papučích-začíná být tam venku bláto a mokro;-)

1 0
možnosti
MK

Moje motivace k psaní článků se dá zhruba rozdělit do těchto kategorií:

1. Pro sdílení myšlenek a názorů, které by pro někoho třeba mohly být nějak přínosné.

2. Pro inspiraci. Zatím pouze pár článků.

3. Jako reakci na jiný článek (články), u kterých si myslím, že je autor někdy až fanaticky jednostranný - tzv. korektivní články. Zatím pouze pár článků.

A proč píšete články Vy? :-)

0 0
možnosti
Foto

dík pane Michale za komentář, v podstatě to mám podobně jako vy - ti fanaticky jednostranní autoři mě také občas zvednou ze židle

pěkný den:-)

0 0
možnosti
Foto

J96a89n 48P86r51a33ž94á70k

30. 10. 2017 12:04

R^Dobrý článek, Libu. Většinou píšu pro radost, potěšení a pobavení (čtenářů i své), občas se naštvu a zabrousím do kalných vod politických, to pak tu radost moc nepřináší. Ale nejradši píšu články o umísťovacích výstavách, občas to zabere, někdo si po jejich přečtení vybere zvíře a pak ho opravdu adoptuje. Není to sice často, ale má to svůj smysl.

Hezký den:-)

5 0
možnosti
Foto

já od vás čtu Jana ráda všechno-není zase tak moc lidí kteří jako vy dokáží napsat úplně o všem.a ty umísťovací jsou určitě užitečné, jen mě vždycky rozesmutní kdyý vidím, kolik těch chlupatých miláčků je bez domova

dík za nakouknutí a pěkný den:-)

2 0
možnosti