Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Libuško, čtenáře, kteří přicházejí se seznamy, mám ráda. A opravdu se hodně často stane, že než knihy vyhledám nebo přinesu z depozitáře, tak si čekatel vybere z regálků i něco, pro co původně vůbec nepřišel.:-)

R^Ale vybrala jsi si dobře. Tuto knihu neznám a navnadila jsi mě tím správným způsobem na její přečtení!

0 0
možnosti
Foto

dík Zdeničko za nakouknutí, já v knihovně trávím hodně času a jen tak listuju a říkám si že celý život by člověku nestačil aby přečetl všechno, co ho zaujme moc ti závidím tvoje povolání-jsi přímo u zdroje:-).

0 0
možnosti
Foto

R^

Seš dobrá, že chodíš do knihovny se seznamem. Já si pokaždé vyberu něco na příště a do příště zapomenu, která to byla.;-D

0 0
možnosti
Foto

já právě na základě těch zkušeností, že vždycky všechno zapomenu, si už radši dělám seznam-a z toho co přečtu si dělám výpisky-něco jako ve škole byl povinný čtenářský deník-který jsem tak šíleně nenáviděla - tak teď to dělám dobrovolně ;-)dík Klárko a pěkné letní dny přeji tobě i kočičákovi

0 0
možnosti
Foto

díky Jirko a přeji krásné letní dny

0 0
možnosti
Foto

díky Honzo- tenhle týden , jestli se nemýlím, je u vás asi dost hektický a plný příprav tak tím víc oceňuji, že jsis našel čas nakouknout-zdravím:-)

0 0
možnosti
Foto

Z těch vámi uváděných myšlenek z knihy mne nejvíce zaujala "Dokonalost je nepřítelem dobra" - snad proto, že jsem ji zatím nikdy neslyšel a považuji ji až za mrazivě pravdivou.

Libuško, jinak vás obdivuji za to, jak jste akční.V

1 0
možnosti
Foto

já tu myšlenku chápu naopak moc dobře- jako všechny -ženské se snažím být dokonalá a držím pořád nějaké pitomé diety ale není mi přitom tak dobře jako když si dám kafe se šlehačkou a dortík;-D

děkuju a pěkný den;-)

0 0
možnosti
JL

Tak je fajn, že i někteří Američané prohlédnou. Ono se to blbě přiznává říkat si a lidem: zabili jsme, povraždii všemi možnými způsoby tři miliony lidí, ale bylo to ku prospěchu deokracie a ve jménu Boha, Ježíše Milosrdného. Blbé je, že Američani se od té doby moc nepoučili a pořád bytují v Afghánistánu a bojují i jinde a většinou zbytečně. Jaksi signifikantně syn psychiatra spáchal sebevraždu.

1 0
možnosti
Foto

hlavně se o tom málo mluví-nedávno tu jeden diskutér pochybovalo tom že NATO zasahovalo v Lybii-tak nevím jestli jsou tak neinformovaní a nebo si to naopak myslí o ostatních a snaží se zastírat fakta-dík za komentář a hezký zbytek pondělka:-)

0 0
možnosti
HM

Slzička stekla. To s tou močí je zajímavé. Úplně stejně postupují naši milí muslimští migranti, včetně druhé a třetí generace. Najedou náklaďákem do davu v Nice nebo Berlíně, do lidí slavících své svátky ve své zemi a je jim úplně jedno, že mezi nimi jsou i muslimové, hlavně když zabijí co nejvíce těch nenáviděných kafírů, Jinak . pokud jde o Vietnam, je pikantní, že válka se vedla (samozřejmě mezi mocnostmi) o vítězství socialismu nebo kapitalismu. Vietnamci "vyhráli", a ejhle... po pár desítkách let tam kvete kapitalistické nebo pseudokapitalistické podnikání a Sovětský Svaz, který válku udržoval dodávkami zbraní, už jaksi není zářný vzor :-)

0 0
možnosti
Foto

článek se ovšem nezabývá srovnáním kapitalismu a socialismu potažmo konfrontací USA versus Sovětský svaz ale metodami kterými se toho USA snaží dosáhnout.-váš komentář jen potvrzuje, že životaschopná systém se prosadí nakonec sám bez potřeby masakroval milióny nevinných-a jste si jista že muslimové své cíle vyhledávají podle koncentrace amoniaku?8-o zajímavá teorie-jak je uvedeno v článku není možné logicky vyvracet nelogické myšlenky

0 0
možnosti
Foto

děkuji Marku a hezký den:-)

1 0
možnosti