Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Karlových Varech má existovat i pevná socha TGM z kamene nebo kovu. Pikantní je, že řada ruských turistů jí prý ale omylem považovala za sochu Lenina.

0 0
možnosti
Foto

ano slyšela jsem o tom-jakoby nestačilo ž si koupili půlku Varů, ještě Masaryka by nám ukradli8-o dík za přečtení a hezký večer

0 0
možnosti
Foto

tak nějak Marku-dík a pěkný den:-)

0 0
možnosti
Foto

Libu, svět se chlubí věcmi, které k chlubení nejsou. My se pyšníme 100-letým výročím ale popravdě se čím chlubit nemáme. Odkaz jednoho státu jsme rychle prošustrovali a pyšnit se tím, že vše proběhlo pokojně, to je přece samozřejmé! Další chlubník je prezident USA. Já jsem dosud neměl možnost poznat člověka v takové pozici, který se chlubí tím, že umí psát. Jestli umí číst - nevím - to se z ukázek jeho podpisů nedá usoudit. No, snad to nebude tak špatné. Další neuvěřitelný proces chlubení vidím v našem parlamentu. Tzv. demokratický klub! To myslí vážně nebo si dělají srandu? Nikdo z nich nepřizná, že dělení politické scény na levici, střed a pravici a s tím související odchylky... vždyť to už dávno není pravda a politici už nemyslí na lidi (nejen na ty, kteří je volili) ale myslí především na to, jak voliče získat! Aby "jejich" strana obdržela víc a víc procent. A nazvat politika, který chce pro lidi udělat víc a víc, což by měl být smysl politické práce, populistou s hanlivým přízvukem, tak já chci aby všichni politici byli populisty a tady vzkvétala naše země a lidi se měli čím dál lépe. S heslem na rtech: "Populismu víc!" se s Tebou loučím a piš dál kamarádko!R^V!!

0 0
možnosti
Foto

dík Marceli vyjádřil jsi to pefektněR^

hezký den:-)

0 0
možnosti
DV

D41a46v40i26d 59V45l50k

5. 6. 2018 8:24

jenom aby se nám ta současná demokracie nerozpadla, jako se jednou rozpadne ta socha z písku.Závěr je superR^R^

0 0
možnosti
Foto

děkuji Davide-myslím že demokracie a svoboda slova u nás už skutečně začínají být spíš přeludem než skutečností-pěkný den

0 0
možnosti
MP

Palka-Palkové........ zásobujete čtenářstvo docela dost, v prvním okamžiku jsem myslel, že na tom komoni sedí František Josef I, podle mohutného kníru.Potom jsem si všiml brigadýrky. Tak sem s dalšími produkty Vaší šedé kůry mozkové !

0 0
možnosti
Foto

děkuji milý jmenovče-já si při prvním pohledu také nebyla jistá s kým se fotím, ale ona tam u toho je cedule-jinak v tomhle horku šedá kůra mozková stávkuje tak nevím jestli bude schopna produkovat něco víc než myšlenky na zmrzlinu;-)

1 0
možnosti
Foto

Svět je jako hromádka písku - tak to jsi napsala dokonale! Jen aby se lidem ta zrníčka nezakutálela až moc daleko od sebe.

Jinak, Libuško, ta socha je perfektní. Obdivuji vždycky i ledové sochy apod. Trvanlivost je sice dočasná, ale krása a kumšt to je!:-)

0 0
možnosti
Foto

ledové sochy by se v tom horku asi roztály hned-ale už jen ta myšlenka na ně je příjemně ochlazující-dík za komentář a hezký den

0 0
možnosti
Foto

R^V Písku ho mají taky.;-)

0 0
možnosti
Foto

Taky?8-o Tak se jedu podívat, ikdyž Richard naznačil, že to asi už pláchla průtrž

0 0
možnosti
Foto

R^Společný stát nám nevydržel, ale přesto mám občas pocit, že máme se Slováky lepší vztahy než dřív. Napsala jsi to hezky nostalgicky, Libu, tak si s Tebou na dálku připíjím proti případným melancholickým náladám:-)

1 0
možnosti
Foto

trocha melancholie občas neškodí-dík a pěkný večer:-)

2 0
možnosti
RK

Já si vzpomínám na jednu náhodnou cestu přes Písek, kde na nábřeží bylo - jaké to překvapení - několik podobných skulptur. Ty ovšem prokazatelně musely vzít záhy zasvé, protože hodinu až dvě po mém odjezdu z města ta průtrž opravdu přišla. Takže pomíjivost bohužel zafungovala. A ještě jsem nevynadal za včerejší poslední mail!!!

0 0
možnosti
Foto

proč bys mi měl vynadat? Co tak hroznýho se stalo?8-o

0 0
možnosti