Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ivanko dík za nákuk a pohodový večer:-)

0 0
možnosti

Takových situací je plno. Když jsme se teprve rozkoukávali v boomu cestování, moc lidí nevědělo, že kolonka sex se má vyplnit buď muž nebo žena. Proto se tam objevilo třeba "ano, a moc rád" nebo taky "už mě docela unavuje". Z doslechu vím, že údajně jedna slečna do rubriky pohlaví napsala: voňavé, hebké, myslím, že stojí za hřích! Zda to byla recese nebo nabídka, who knows, hahaha, jak prohlásil ve vlaku Ringo ve filmu A Hard Day's Night.

0 0
možnosti
Foto

;-DR^dík za tyhle perličky Ríšo ty si někam uložím;-D

0 0
možnosti

Libu, nejlepší pas je PAS DE DEUX:))

0 0
možnosti
Foto

to bezpochyby Romane dík a pohodový večer:-)

0 0
možnosti

Pobavilo :-)

Já se zas trochu obávám, aby takhle pan prezident nevítal paní Čaputovou..něco jako: "Jste první prezident(ka) s pasy, víte co to je pasy, paní prezidentko?"

Je to ovšem nepravděpodobné, to on stačí vymyslet nějaký nový a ještě lepší bonmot. ;-D

2 0
možnosti
Foto

bude to pane Chadimo určitě zajímavé. čím prezident opět překvapí:-)dík za komentář

1 0
možnosti
Foto

Libuš, děkuji, že v tvé diskuzi je veselo:-)R^

0 0
možnosti
Foto

legrace musí být kdyby na sůl nebylo Horste;-D-ale nechápu že ani na apríla se někteří lidi nedokáží povznést nad to věčné rýpaní a kopání do kotníků nenávist a jedovatost-to snad mají v DNA-dík za náčum a dobrou noc:-)

0 0
možnosti

Děkuji, že nám pan prezident přeložil správně, to co se pražská kavárna bála. Ku.....sem, ku........tam.

1 0
možnosti
Foto

vy máte vždycky tak moudré a sofistikované komentáře pane Řehůřku jste ozdobou zdejšího blogu neustále zvedáte laťku úrovně zdejších diskuzí-bravo a komplimentR^

0 0
možnosti

Tak jste se smála, až se všichni zajíci rozutíkali... :-)

1 0
možnosti
Foto

naopak-zající mají rádi když je veselo takže ke smějícím se lidem přibíhají -utíkají od zapšklých zlostí prskajících frustrátů protože se bojí aby se tou zlobou nenakazili;-)

0 0
možnosti

Tak to Vam staci k prohybani se smichem fakt malo...8-o

1 1
možnosti
Foto

to víte lidi kteří mají radost ze života se umí smát každé blbině zatímco ti zapšklí se kvůli každé blbině vztekají-hádejete která skupina má veselejší život?;-)

0 0
možnosti

;-D nooo tak teď se na pasovce budu tlemit taky ;-D;-)

0 0
možnosti
Foto

to jsem ráda že jsem vás inspirovala Jani-smíchu není nikdy dost;-)

0 0
možnosti
Foto

S "pasy" si pokaždé vzpomenu na ty posléze kolující fotky koťátek s poznámkou "to je ale krásná (chci, aby tu komentář vydržel;-D)".;-)

1 0
možnosti
Foto

chápu Klárko-rozumíme si i beze slov;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik