Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chudak zirafi kluk, sotva se mu zacnou zapalovat lytka, uz ma po ptakach -ovi. snad se pro nej najde laskave reseni, pripadne at ho poslou do brnenske zoo tady by se nam nejake to kostkovane mladatko hodilo :)

0 0
možnosti

zabit? o nejakem "zneplodneni" se nepremejsli?

0 0
možnosti
Foto

také bych řekla Marku že by to bylo méně kruté-ale on by prý byl pak příliš agresivní k ošetřovatelům a prý by ten zákrak ani nemusel přežít dík za zastavení a pěkný víkend

0 0
možnosti

Paní sice píše o vážných etických problémech chovu zvířat, ale neopomine si dloubnout do feministek. Takže, milá zlatá: nebýt feministek, tak jste dnes neměla vzdělání, práci, volební právo a další práva, antikoncepci, majetek, nemohla jste bez doprovodu manžela do společnosti atd. atd. Neškodí si to uvědomit.

1 0
možnosti
Foto

to byla ironie paní Valdrová-protože někteří zdejší diskutéři mi lají do feministek ikdyž si jen povzdechnu, že ženská je také člověk:-)to co mi píšete v komentáři já sama často používám jako protiargument na jejich útoky-dík za zastavení a pěkný večer:-)

0 0
možnosti

Oni ti samci dostávají na frak i v přírodě, pokud se jich narodí víc, než příroda uzná za vhodné, ovšem člověk do dovedl do extrémů. Ve velkovýchovnách nosných slepic ve velkých (na obyvatelstvo) zemích, mají speciální zaměstnance z východní Ázie (Taiwan, Japonsko, někdy i Korea), kteří během půl sekundy dovedou na běžícím pásu s kuřaty rozeznat, zdali je to mládě slepice, nebo kohouta a tak dělají selekci. Většina kohoutů se ihned vyhazuje. Dřív se semleli do moučky, co se s nimi dělá teď nevím, ale pokud není moučka, tak se likvidují jiným způsobem.

0 0
možnosti
Foto

to je hrůza Dane s těmi kuřátky-viděla jsem to ve filmu Baraka-i to jak jim upalují zobáčky, asi aby se navzájem nezranili když jsou pak namačkáni přes sebe-nejde jen o to že se masově zabíjejí ale že ani ten kratičký život jim nění umožněno žít normálně ale v šílených stresujících podmínkách-dík za zastavení a pěkný večer

0 0
možnosti

..je to těžká věc...snažím se na to podívat i z jiného pohledu. Spousta živočišných druhů vymírá....samozřejmě z velké části vinou člověka, dokonce možná jen jeho vinou, pytláci, životní prostředí atd. Jedna z možností, jak zachránit druh pro příští generace je jeho umístění v ZOO, a to pak může přinést tyto komplikace. Osobně je mi líto všech zvířat v klecích a ve vymezených prostorách, kde musí chodit jen sem a tam...ale jak říkám, nic není černobílé.

Jen doufám, že po přečtení různých zdejších blogů o harašení či o robertcích, my muži, snad ještě coby samci nějakou dobu přežijeme:-)

0 0
možnosti
Foto

to také doufám pane Františku-a s tím harašením teď to je opravdu šílenství a snad to rychle pomine-děkuju za nakouknutí a hezký adventní víkend:-)

0 0
možnosti
Foto

no taky jsem tu zprávu zaslechnul...je strašidelná;-(

0 0
možnosti
Foto

to je Jaromíre dík za nakouknutí a hezký víkend:-)

0 0
možnosti

Brrr, až mi jde mráz po zádech. Žít a nechat i všechny ostatní žítR^...)))

1 0
možnosti
Foto

ano paní Ludmilo je to opravdu nelidské-dík za zastavení a hezký adventní víkend:-)

0 0
možnosti

P10e16t38r 28P79á20n50e66k

7. 12. 2017 23:41

Copak to naznačujete? To už tu jednou bylo ,ne?Prý by stačil jeden chlap(ovšem potentní) na 100 ženských a ostatní by byli zbyteční, jako ženy po 45-ti.Je to samozřejmě kolosální blbost a kdyby neplatilo ,že "Staré bábě patří hrábě...,musel bych kvůli tomu prodat barák.(Já vím dámy,jenom do mě). Nechce se mi to rozebírat proč a jak atd. Příroda je moudrá,tak že uděláme nejlíp když se jí do toho nebudeme plést ,protože kdykoliv do toho koloběhu zasáhneme takto to zk...(no řekněme, nedopadne to dobře).Jen si představte,že bychom časem byli sami příbuzní,na sestru by zbyl nevlastní bratr,pak 3/4 a pořád by se to zahušťovalo.To by bylo degenerovaných pitomců.

1 0
možnosti
Foto

Naše babičky a prababičky říkávaly, že když se rodí hodně chlapců, bude válka... (Asi by je ta válka snížila na optimální množství?) Nevím, ale připadalo mi to cynické. Ty problémy "s přežívajícím" žirafákem rovněž. "Žij - a nechej žít..." To je moje krédo. Já měla se zašlápnutý mravencem, nebo s mouchou připlácnutou na mucholapce, problémy - bylo mi jich líto... Ach jo...:-/

0 0
možnosti
Foto

Už i u nás? Prý je to v Zoo běžná praxe.;-( Nemám slov!

0 0
možnosti
Foto

je to smutné-dík za nakouknutí

1 0
možnosti

..já bych taky potřeboval nabídnout svého kluka/Borderáka ke krytí,taky má nějaký neutajovaný choutky pokud potkáme nějakou fenku........

0 0
možnosti
Foto

chudák pejsek-zkuste nějakou psí seznamku:-)R^

0 0
možnosti