Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé artefakty. Mám rád tohle nekonvenční umění pokud obsahuje "vtip". Tedy vtip jako obsahovou myšlenku. Paní Libuše dobrý exkurzR^, jen mi chybí jedna důležitá věc, názvy těch děl.Bez nich jsou to jen zásuvky s parožím a vysavač na stojato.:-)

0 0
možnosti
Foto

máte pravdu pane Petře- na názvy jsem zapomněla, navíc tam byl k dispozici katalog tak jsem ho mohla ofotit--nutno dodat, že některé své obrazy autor nazval Mazanice I. Mazanice II, Mazanice III. tedy je i vtipný-pokusím se dodat a doplnit--dík za přečtení a hezký den

0 0
možnosti
JS

Když ta díla vidím... vzpomenu si na národní galerii a jakousi výstavu, kde uprostřed místnosti bylo dílo, jehož název si už nepamatuju, ale vypadalo to jako hromada odpadků.

A druhý den výstavy, se řešila "aféra", že uklízečka to považovala za skutečné odpadky a exponát skončil v popelnici :D

P.S.: vím to proto, že jsem tam byla na brigádě u civilní bezpečnostní služby

1 0
možnosti
Foto

jojo.něco takového jsem slyšela-dík Jani za návštěvu a zábavný komentář a hezký večer:-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé artefakty (některé), i když ten vysavač mi moc umělecký nepřipadá. Trochu mi to připomíná K. Kinteru "Nervous trees".

;-)R^

0 0
možnosti
Foto

ony se některé ty exponáty navíc hýbaly a vydávaly zvuky takže na fotkách to není ono-asi jsem to měla natočit jako video-dík Pavlo za návštěvu a hezký večer:-)

0 0
možnosti
DV

D29a43v93i58d 91V30l19k

18. 9. 2018 17:20

Sluší Ti toR^

0 0
možnosti
Foto

no díky Davídku, že jsem tě ze všech těch uměleckých děl nejvíc zaujala já to mě opravdu těší- a to jsem přibrala;-Dale zas zhubnu.slibuju;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Nic proti, ale pro mě je tohle umění už trochu moc moderně nečitelné;-)

2 0
možnosti
JF

J53i46ř11í 74F54o61g66e97l

18. 9. 2018 18:15

Hlavně to interiérové.

1 0
možnosti
Foto

Parohy v zásuvce.;-D Takovou mám u PC, ale bez parohů.;-)

0 0
možnosti
Foto

ty parohy se pohupovaly a zásuvka nebyla pravá-smysl ani jak to fungovalo jsem jsem nepochopila tak se mě ani neptej-mistr byl příliš zaneprázdněn aby mi to vysvětlil ale až ho někdy na Kladně potkám tak se ho zeptám a dám vědět

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik