Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na zdraví! Já bílé, ale chutné. Mám po něm skvělou náladu. ;)

0 0
možnosti
Foto

tak to je hlavní Bohunko-dobrá nálada je základ zdraví a tím oddálení stárnutí a udržení krásy;-)

0 0
možnosti
PP

P69e60t41r 69P29á59n38e10k

14. 10. 2018 13:47

Nejen Herman Hesse, ale i starý rebe na smrtelné posteli řekl to největší tajemství svému prvorozenému ato:"všechno je jinak můj synu".

0 0
možnosti
Foto

R^tak to bych podepsala pane Petře;-)

0 0
možnosti
PP

P17e82t25r 39P83á21n45e14k

14. 10. 2018 9:42

No děkuji, že jste nad věcí. Měl jsem obavu, že mě za tu ironii setřete, protože to jsou takové polopravdy vinařské loby. Ale nakonec nemůžete být odborník na všechno. Anebo Jo? Rozhodně Vás zdraví s krásným babím létem.

0 0
možnosti
Foto

jsem skeptik a mi jasné, že každý kope z svoji ligu takže k podobným věcem přistupuji opatrně a vybírám si jen co mi vyhovuje-ostatně už Herman Hesse ve své úžasné knize Siddharta napsal:Opak každé pravdy je rovněž pravdivý a René Egli to v knize Princip LOLA rozpracoval za pomoci fyziky a neurobiologie a dospěl k tomu, že objektivní svět a tudíž jediná pravda o něm neexistuje;-)

0 0
možnosti
Foto

O resveratolu jsem nevěděla, ale víno mi chutná. A jestli je navíc i zdravé...:-)R^

0 0
možnosti
Foto

tak když to máš vědecky podložené Pavli tak ti teď bude chutnat ještě víc;-) ale je pravdou že Italové jsou ještě v důchodovém věku tak vitální, že strčí do kapsy leckterého Středoevropana takzvaně středního věku-a ti se bez vína k obědu či večeři neobejdou;-)

0 0
možnosti
PS

P45e14t12r 77S57k24á98c71e50l

13. 10. 2018 23:00

Díky za pravdivé pojednání o nápoji, který až v posledních letech je doceněn. Co se týká jeho vlivu na zdraví člověka. Farmacprůmysl zuří, neboť je též názor, že by se měl lékař radit s odborníkem na víno, jaký druh vína pacientovi naordinovat. Je s podivem, že po roce 1990 se odborníci, odpovědní za výzkum zdraví národa, málo vyjadřují k prospěšnosti mírné konzumace vína. Vždyť již před 40. lety v Rudém právu uklouzla zpráva, že vědci v USA výzkumem zjistili, že i zdravý člověk (!) by měl denně vypít 0,3 l červeného vína. Tehdy mne to rozesmálo, neboť v USA si mohli ušetřit náklady na výzkum, kdyby přijeli na jih Moravy. Tam by jim staříček během několika dnů vysvětlil, co je a není zdravé na víně. Není zdravé jen se vínem nalévat, jako cisterna. Tož "Na zdraví" a jdu si nalít další dvojku červeného Vavřince ze Strachotína.R^

0 0
možnosti
Foto

nejen Moraváci pane Petře ale jak píši jinde v této diskuzi, Italové, se kterými jsem jako průvodkyně často ve styku, mě překvapují svojí vitálností a radostí ze života-takže kromě sluníčka to bude jistě i vínem...mimochodem pokud mají lékaři ordinovat víno, neměla by ho hradit zdravotní pojišťovna?;-D

0 0
možnosti
RK

Inu, co dodat... Opakování matkou moudrosti a číška k tomu jen prospěje. Jen to chce neztratit glanc ;-)

0 0
možnosti
Foto

jako vždy s tebou musím souhlasit Ríšo-in vino veritas-a ty máš SKORO vždycky pravdu;-)

0 0
možnosti
RE

Jo, hrozny mi hrozně chutnaj. A jako ještě nepřevařený a nepřekvašený, musej bejt logicky nejzdravější:)

0 0
možnosti
TB

Myslím, že víno a makeup jsou dvě odlišné věci.

0 0
možnosti
Foto

když je člověk zdravý projeví se to i na krásné pleti a vlasech a naopak, pokud nejste vnitřně v pohodě je to znát i na zevnějšku

1 0
možnosti
PL
Foto

děkuji a hezký večer:-)

1 0
možnosti
Foto

Libuško, to je ale šmakovní návod na zdravé zrání! R^Ještě bych potřebovala nějaký pozitivní výzkum, že sledováním hokejového zápasu doma v křesle můžu zhubnout přes boky až o 2,5 centimetru za třetinu;-D.

0 0
možnosti
Foto

tak to bych Zdeničko taky potřebovala;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik