Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Když se to tak vezme kolem a kolem, tak ten vtip o ubírání orgánů vlastně vůbec není vtipem, ale realitou. Byla by totiž škoda se při tom rozptylovat nějakým přemýšlením;-)

Vlasta byla odvážná, Libu:-)

0 0
možnosti
Foto

P35e34t15r 84O34m88e42l18k59a

16. 9. 2017 21:42

Díky za vtipný článek R^A tak aby se to vyrovnalo: Stojí takhle nahá ženská v ložnici před zrcadlem a prohlíží se. " No Pepo podívej, ty prsa už nejsou co bývaly, zadek nic moc, možná celulitida a vlasy jsou taky nějaký divný. Líbí se ti na mně vůbec ještě něco?" Chlap opřený o pelest se na manželku znalecky podívá a řekne: " Jo líbí, na svůj věk máš dobrý zrak," Hezký večer přeju.:-)

0 0
možnosti
Foto

ten znám-ale je skutečně velice vtipný a oduševnělý- ikdyž právě od vás bych čekala něco trochu jiného víc neotřelého:-/

pěkný večer a pozor na horečku sobotní noci:-)

0 0
možnosti
DV

D54a69v68i91d 53V28l62k

16. 9. 2017 20:05

Připadá mi úsměvné, jak Vy ženy jste skálopevně přesvědčeny, že se veškerý chlapský svět točí kolem Vás. Možná tomu tak je v pubertě, ale když si jde parta normálních dospělých chlapů pokecat do hospody, tak jsou mu většinou ženské u vedlejšího stolu celkem ukradené. A takové ty kecy jak všichni chlapi myslí jen penisem, anebo díky penisu nemyslí vůbec, jsou vlastně dost trapné klišé. Já uznávám , že ženy jsou trošku dokonalejší bytosti než my muži, ale blbečky s penisem místo mozku z nás většinou dělají ženy, které mají problém nějakého muže získat.

Nic ve zlým Váš blog je vtipný a rád jsem si ho přečetl.

3 0
možnosti
Foto

děkuju za přečtení a spolu s vámi lituji žen které mají problém získat muže

vždyť je to tak snadné:-)

snadné a zábavné

jinak s tím sezením v hospodě mám celkem jiné zkušenosti ačasto potkávám muže kteří rádi prohodí pár slov s osazenstvem vedlejšího stolu

3 0
možnosti