Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Trapný název článku a ten pokus o dehonestaci českých mužů je úplně vedle. Jenom nazývají věci pravými jmény a neskrývají se za falešná slova.

2 2
možnosti
Foto

nazývat věci pravým jménem a nebo být hulvát, který své frustrace z vlastní neschopnosti vybíjí nadáváním na úspěšnější ženy, to je nebetyčný rozdíl pane MichalowskiRv

0 1
možnosti
JB

J11a11n 58B56í64l49ý

14. 9. 2018 19:24

celý svůj blog jste postavila na srovnání současné tenistky s někým, kdo byl aktivní v 80. a 90. letech. od té doby se změnil tenis, chování i oblékání na kurtu, pohled na rovnoprávnost pohlaví i společenská atmosféra. dnes by si podobné chování mcenroe nemohl dovolit. tyhle detaily jste samozřejmě nezmínila, protože by nabouraly vaše vnímání žen jako obětí

4 1
možnosti
Foto

to srovnání byla marginální záležitost podstatou je obsah diskuze na kterou tímto reaguji a ve které záležitost komentovali čeští blogeři -převážně muži-proto titul zní jak zní-kdyby ve zmíněné diskuzi převažovaly ženy tak by se to v nadpisu promítlo

0 1
možnosti
JR

J67a14n 89R68á19ž

14. 9. 2018 16:26

Nevidím důvod, proč by měl muž nenávidět ženu, která a k životu přistupuje s přirozenou pokorou k čemu ji příroda především předurčila.

Feministkami uměle hlásaná animozita mezi muži a ženami je vyvolána nedostatkem jejich sebevědomí, neb sebevědomá žena, vědoma si svých schopností i ženských předností, nepotřebuje si násilně vynucovat respekt a k sebeprosazení nepotřebuje ani zákony, ani kvóty, ale naopak prosazováním jakékoliv pozitivní diskriminace se musí cítit urážena a ponižována.

PS Pro mne je úspěšná žena, která dokázal skloubit kariérní pozici s funkcí dobré matky. Takové ženy si muž nesmírně váží, respektuje ji a žije-li s takovou, tak ji miluje i v době,kdy pominulo bouřlivé sexuální vábení.

4 1
možnosti
Foto

s něčím z vašeho komentáře souhlasím a s něčím ne-rozhodně si myslím že silný sebevědomý muž nemá potřebu znevažovat zesměšňovat nebo dokonce urážet silnou sebevědomou a úspěšnou ženu-to dělají jen zakomplexovaní chudáčci.. Max Kašpar ve své knize Bludné kameny napsal: Za feminismus mohou vlastně slabí a neschopní muži-kdyby ženy nemusely suplovat mužskou roli tak by neměly by proti čemu bojovat a feminsmus by nikdy nevznikl.

2 1
možnosti
Foto

Dívala jsem se a žasla. Co ale čekat - kdo zasel vítr, sklidil bouři. Přehnaly to obě strany, ale s tou nenávistí to není tak žhavé. Většina českých mužů se úspěšných žen v první řadě bojí,

2 2
možnosti
Foto

děkuji paní Jano za komentář opravdu mi to celé přijde jako další z důkazů že dnešní svět se zbláznil-pěkný víkend :-)

0 2
možnosti
PS

P62e83t19r 64S18k46á68c53e29l

13. 9. 2018 21:12

I já se přidám k těm, kdož Vám, paní autorko, nechtějí brát iluze o mužích, českých mužích (viz níže).

Paní Navrátilová asi ve fyzice a dějepisu chyběla, protože jinak by věděla, že kontaktní čočky, motor do Š 1000MB, vodní turbínu typu Kaplan, firmu Baťa a další vyprodukovali a vybojovali heterosexuální bílí muži. Nemohli při tom jen tak dělat co se jim zlíbí. V tom má jaksi zploštělý náhled na svět pracovitých a invencí oplývajících jedinců vzejítých z našeho národa.

Jinak platí tohle, jen Vám to připomenu:

Sir William Gerald Golding (19. září 1911 - 19. června 1993, Nobelova cena za literaturu)

„Myslím, že ženy jsou bláznivé, když se snaží vyrovnat mužům. Jsou mnohem lepší a vždycky byly. Cokoliv ženě dáš, vždycky to udělá lepším. Dáš-li jí spermii, ona ti dá dítě. Dáš-li jí dům, dá ti domov. Dáš-li jí potraviny, udělá ti jídlo. Dáš-li jí úsměv, dá ti tvé srdce. Cokoliv jí dáš, to znásobí a rozšíří. Takže pokud se k ní chováš jako vůl, buď připraven, že dostaneš kopu hnoje.“

O tom, jak jsou ženy inspirující, by se mělo vyučovat na ZŠ.

3 0
možnosti
Foto

děkuji pane Petře jste jeden z mála který takhle hezky veřejně vyjádří úctu k ženám ani já ani pani Pavla si jistě nemyslíme, že neexistují skvělí pracovití geniální muži díky nimž se civilizace hýbe ale bohužel jsou příliš často slyšet naopak ti druzí a je pochopitelné že se ženy brání ještě jednou dík a pěkný víkend:-)

1 0
možnosti
PK

Zdarec, bylo to docela zajímavé. Takhle rozčilenou/ nechci říci nasranou/ jsem jí ještě neviděl. Trochu mě to mrzelo, znám jí jinak. Ale její tenis je super. A kdo umí, ať si vydělá.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

naprostý souhlas pane Pavle-opravdu to přehnala-ale i reakce na tu její nepatřičnou scénu je přehnaná-dík za komentář a pěkný den:-)

2 0
možnosti
Foto

Odpověď na otázku v titulu článku: N E V!!

5 0
možnosti
Foto

hurá!!!

další normální chlap-dík Marceli a přeji krásný nejen dnešní ale i všechny další dny:-)

0 0
možnosti
MB

Proč sem taháte genderismus?

Je pravdou, že někomu lidé odpustí cokoli a jiný je zase popudí čímkoli. Ale to je o image a emocích, jak koho vnímá veřejnost. To jde napříč pohlavími.

To jaké má kdo image (zasloužené či nezasloužené) záleží především na dlouhodobém vystupování a na tom, jaké image mu nakonec přisoudí média .. Úspěšnost, pohlaví či barva pleti jsou skutečně podružné..

Kdybyste sledovala třeba F1, zjistíte, jaké negativní emoce v diskuzích vzbuzuje Fernando Alonso.. a to jsou muži sami mezi sebou. A důvod? Těžko říct ..smečka si prostě vybrala oběť ..a být součástí smečky dodává pocit síly, jistoty a pravdy.. a tak je lákavé se přidat, nepochybovat a jen se bezmyšlenkovitě pudově hnát s ostatními.

Nebo takový Zeman, ten to schytá úplně stejně, ať řekne černá nebo bílá..;-D

3 0
možnosti
Foto

s druhou částí vašeho komentáře naprosto souhlasím a k té první malé vysvětlení-reaguji na diskuzi vedenou českými muži-proto ten titul-který jsem úmyslně zvolila trochu provokativní, kdyby e jednalo o diskuzi černošských aktivistek titul- a jistě i obsah-by zněl diametrálně odlišně-děkuji za komentář a hezký den:-)

1 1
možnosti
DM

Hlavně sem nepište nesouhlasné komentáře. Paní Palková vám na ně uštěpačně odpoví, a když jí odepíšete ve stejném duchu, tak vás vymaže s tím, že to není k věci ;-D

4 1
možnosti
Foto

mýlíte se - za prvé téměř nikdy nemažu, protože komentář je vizitkou toho kdo ho napsal, takže je naopak často překopíruju ab se těmi myšlenkovými perlami mohli pobavit i jiní a konkrétně věta o černoších kupujících si luxusní vily jasně ukazuje, že mám pravdu když předpokládám, že zloba některých diskutujících nepramení z frustrace že S.W. zanáší hrubé chování do tak ušlechtilé hry jako je tenis a že její zmínka o rasismu má asi něco do sebe-takže paní Jelínkové za to dík:-)

0 2
možnosti
JA

J72i68ř24í 98A81l36e33x75a

13. 9. 2018 7:53

Úspěšné ženy mám rád.

Arogantní a nafoukané vůbec ne. U této osoby převažuje to druhé. Asi tak

Navrátilová byla také úspěšná a nějak si nepamatuji, že by ji nějak masově nenáviděli.

6 0
možnosti
OU