Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

dík za upozornění hned to opravím;-)

0 0
možnosti
Foto

R^Libu, radši říkám globální změna klimatu než globální oteplování. Zvlášť při pohledu na teploměr nebo když ráno vylezu ven.;-)

Ale v tomhle se celkem vzácně shoduji se sběratelem tužek, které mu nepatří, že totiž lidská činnost na to má ve srovnání s přirozenými změnami marginální vliv. Ono je to totiž všechno o penězích, vědecké studie se mnohdy dělají za zakázku určitým mocenským skupinám.

0 0
možnosti
Foto

souhlas, před chvílí jsme se na tom shodli dole s panem Bicerou, že to jsou spíš pravidelné změny-ale ty hromady odpadu všude-s tím by se něco dělat mělo než si celou planetu zaneřádíme plasty;-)

2 0
možnosti
JK

Zvláštní, když nějaký cizí státník udělal trapas, tak jsem nikdy neměl pocit, že by se obyvatelé jeho země měli za něco stydět.

2 0
možnosti
Foto

prezident je představitelem své země -pokud se opakovaně chová jako hulvát a je přesto znovu volen tak to ukazuje na celkovou úroveň toho kterého národa

3 2
možnosti
Foto

Co se týče mne vůbec se nebudu zlobit, když se zopakuje loňské léto. Nevím, kolik let v tomto pozemském životě mi ještě zbývá, ale netoužím po tom, aby mi třeba celý červenec propršel jako tomu bylo například v mém mládí na jednom skautském táboře nebo mnohem později, když byla pod vodou celá Praha ... Teď máme sněhu na horách víc než dost a bylo by fajn, kdyby odtával postupně a nikoli najednou

2 0
možnosti
Foto

souhlasím. a vámi pane Jiří-mně také horké léto vyhovuje víc než když proprší a s tím sněhem je to také fajn.dík za nákuk a pohodový večer:-)

0 0
možnosti
JA

J31i79ř35í 70A59l57e20x70a

23. 1. 2019 16:30

Ale soudruh Zeman ví všechno, to nepopřete! ;-D

R^

0 2
možnosti
Foto

kdo by si dovolil něco takového popírat8-o;-DR^

0 0
možnosti
RK

Tyhle předpovědi. Už jsme přežili několik konců světa a další děsy, čímž nechci říci, že nám nic nehrozí, ale je třeba občas zachovat nadhled. Stejně jako tak trochu brát s rezervou, co občas nějaký ten potentát vysloví. On se totiž nesmyslům či vysloveným přešlapům nevyhne nikdo. Připouštím, že plést si herce a režiséry, případně komolit jejich jména je menší průšvih než z legrace oznámit národu, že dotyčný právě rozpoutal třetí světovou válku. Pořád jsou to jenom lidi, i když oni sami se často považují za něco jiného. To platí i pro Nostrodama.

2 0
možnosti
Foto

já pamatuju na tu paniku když se blížil rok 2000---nebo kolem předpovědí konce světa podle majských kalendářů-některé lidi to asi baví...stejně tak když feministky požadovaly, aby ženy směly víc než být jen ženou v domácnosti- také mužští šovinisté remcali, že je to konec světa:-/

1 0
možnosti
Foto

Momentálně se Země otepluje, ale to se stávalo i dříve. Bohužel se dá soudit jen z kronik, kdy se třeba víno v nějakém období pěstovalo i tam, kde za nějaké století bylo jeho pěstování nemožné.

3 0
možnosti
Foto

máte pravdu.mnoho odborníků se přiklání k tomu, že se jedná o cyklické pravidelně se opakující změny-dík za nákuk a pohodový den

1 0
možnosti